Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Idioţii şi leprele din DSP! Ce se întâmplă dincolo de uşile închise ale instituţiei conduse dictatorial de PSD-ista Cornelia Malac

Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

Noua directoare executivă de la Direcția de Sănătate Publică Timiș a început măcelul în instituţie.

De când a fost unsă pe funcție (la comandă politică), Cornelia Malac a început să se războiască cu angajații care refuză să îi mănânce din palmă.

Face exact acelaşi lucru pe care l-a făcut şi cu jurnaliştii care au îndrăznit să prezinte public, matrapazlâcurile din DSP.

CITEŞTE ŞI: Au început pregătirile pentru cel mai frumos și colorat festival, de anul viitor, “Timfloralis”! S-a dat startul înscrierilor

Așa cum vă spuneam şi într-un articol anterior, directoarea PSD-istă a dat în judecată publicația sursadevest.ro, după ce ziariştii de aici i-au demascat repetatele încălcări ale legii.

În instanță, publicația noastră a chemat ca martori, câțiva angajați din cadrul DSP, funcționari publici care de când au calitatea de martori sunt teriorizați sistematic de noua directoare.

Spre exemplu, şefa Serviciului de Audit Intern, Maria Ciubotaru, a fost dusă în faţa comisiei de disciplină pe motiv că a încercat să realizeze un control adhoc, pentru a verifica foile de parcurs și cantitățile de combustibil pe care Cornelia Malac le-a consumat ilegal în ultimii zece ani.

Nici directoarea adjunctă a instituţiei nu are parte de un tratament mai blând.

Viorica Dumitru este teriorizată și amenințată în fiecare zi, pentru a-și da demisia.

Aceasta este obligată să încalce legea pentru a ajunge în comisia de disciplină și mai apoi concediată.

Alice Crețu, ecomistă cu experiență în cadrul DSP Timiș, deși nu are calitatea de martor în procesul pe care Cornelia Malac l-a intentat publicației noastre, este forțată să își asume greșeli de management care nu îi aparţin.

CITEŞTE ŞI: Cinci bărbați, urmăriți internațional, capturați de polițiști, la Lugoj!

Mai precis, ei i se impută plăţile ilegale efectuate către un număr de 16 cadre medicale, de la cabinetele şcolare.

În plus, apelativele cu care Cornelia Malac îşi treatează în ultima vreme subalternii sunt “idioți” și „lepre”.

Supuși unui stres continuu, mulţi dintre angajații DSP Timiș vor să își înainteze demisiile. Aceștia spun că nu mai suportă tratamentele inumane la care sunt supuși în fiecare zi și lipsa totală de respect pe care Cornelia Malac o arefață de ei.

Angajații din DSP Timiș s-au plâns în repetate rânduri ministrului Sănătății, cu privire la aceste aspecte, însă aceasta nu a luat nicio măsură.

Motivul este susținerea polică pe care directoarea o are în Timiș și relațiile apropiate pe care le are cu Constantin Dina, șeful corpului de control al ministrului.

 

 

2 comentarii

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

De unii contestat, de Dobra, lăudat! Liderul CJT, extrem de mulțumit de proiectul de buget!

De unii contestat, de Dobra, lăudat! Liderul CJT, extrem de mulțumit de proiectul de buget!

Deși contestat vehement de mai mulți primari, președintele Consiliului Județean Timiș se declară extrem de mulțumit de proiectul de buget pe 2019!

Detalii

Judeţul Timiş, sufocat de gunoaie! Oamenii se pregătesc de proteste! Deputatul Adrian Pau îl acuză pe Dobra de situaţia disperată în care s-a ajuns

Judeţul Timiş, sufocat de gunoaie! Oamenii se pregătesc de proteste! Deputatul Adrian Pau îl acuză pe Dobra de situaţia disperată în care s-a ajuns

Este o situaţie fără precedent în judeţul Timiş, unde 46 de localităţi au ajuns sub asediul gunoaielor, după ce firma de salubritate nu a mai golit containerele de aproape o lună.

Detalii

Războiul “incompetenţilor”, pe facebook! Robu şi Dobra se duelează pe tema banilor publici

Războiul “incompetenţilor”, pe facebook! Robu şi Dobra se duelează pe tema banilor publici

În stilu-i caracteristic, primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a lansat un nou sondaj pe facebook, pe tema banilor necheltuiţi de Consiliul Judeţean.

Detalii

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login