Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

GALERIE FOTO: Dominic Fritz, primar cu acte în regulă! A fost învestit în funcţie

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Zi importantă, astăzi, pentru noul primar al Timişoarei, care a fost învestit în funcţie, în cadrul unei ceremonii restrânse.

Evenimentul a avut loc la Filarmonica Banatului, pentru a se putea respecta măsura de distanţare fizică,.

CITEŞTE ŞI: Este oficial! Timişoara va fi capitala europeană a culturii, în anul 2023

La ceremonia de învestire a participat şi noul preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, Alin Nica, dar şi preşedintele USR, Dan Barna.

“Vă mulțumesc pentru încrederea uriașă cu care m-ați onorat. Timișoara m-a făcut unul de-al ei acum mulți ani. Acum mi-a dat onoarea copleșitoare de a o conduce ca un slujitor al comunității. Voi rămâne unul de-al vostru și voi trage în fiecare zi nu pentru unii, ci pentru toți. Vreau să vă mulțumesc și umneavostră, domnule primar Robu, în numele timișorenilor, pentru 8 ani de serviciu public și vă doresc toate cele bune și multă sănătate în această nouă etapă a vieții. Preiau acest mandat în zilele cele mai grele de la începutul pandemiei. Și cred că suntem cu toții conștienți că pentru a rupe valul infecțiilor nu avem decât opțiuni dureroase. Dar nu mi-e teamă pentru Timișoara. Vom trece prin această încercare așa cum au confruntat timișorenii provocările mari de-a lungul istoriei: cu responsabilitate personală, cu solidaritatea comunității și cu un spirit inovator. Acestea sunt ingredientele cu care vom combate această criză, aici, la Timișoara”, a spus primarul Timişoarei, Dominic Fritz.
 

Fritz li s-a adresat şi consilierilor locali, pe care i-a asigurat că le va fi partener, însă le-a transmis că nu tolerează şmecheria.

“Războiul nu îl ducem unii împotriva celorlalți, ci împreună împotriva tuturor virușilor care otrăvesc viața cetății. Împreună, asta înseamnă și o colaborare cu celelalte instituțiile ale statului. Alin (Alin Nica - preşedintele CJT - n.a), te asigur că Timișoara va îmbrățișa rolul ei de motor pentru întregul județ și abia aștept să colaborăm cu bună-credință pentru a transforma Timișul”, a mai spus Fritz.

CITEŞTE ŞI: Alina-Ștefania Gorghiu, candidat PNL Timiș pentru Senatul României: 6 decembrie, punct de cotitură pentru destinul românilor (P)

 

 

Ultima modificare Vineri, 30 Octombrie 2020 13:23

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login