Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Fritz a găsit ţapul ispăşitor pentru incendiul din Piaţa 700: un apropiat al fostului primar, Nicolae Robu

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Flăcările care au mistuit hala de flori de la Piaţa 700 i-au dat primarului Timişoarei pretextul să scape de unul dintre directorii din subordine.

Este vorba despre Ionuţ Nasleu, şeful SC Pieţa SA, ununul dintre cei mai apropiaţi colaboratori ai fostului edil.

Fritz a ajuns la concluzia că hala a ars din cauza nerespectării unor prevederi elementare privind securitatea la incendiu.

Iar acum, cere Consiliului de Administrație al Piețe S.A. să îl demită de urgență pe directorul societății pentru grave deficiențe de management.

CITEŞTE ŞI: Înfiorător! O femeie a murit pe loc, după ce două maşini s-au ciocnit violent, iar una s-a răsturnat

„Hala din Piața 700 nu oferă condiții decente comercianților, iar aceștia sunt nevoiți să se încălzească cu aeroterme pe care le aduc de acasă. De asemenea, zona este păzită în timpul nopții tot de comercianți. Hala de flori din Piața 700 a ars din cauza nerespectării unor reguli elementare de protecție împotriva incendiilor. Prejudiciul și responsabilitățile legale le vor stabili autoritățile în urma anchetei. Nepăsarea și neprofesionalismul domnului Nasleu putea să ne coste vieți. Vedem ce se întâmplă în țară din cauza instalațiilor electrice improvizate”, a declarat primarul Dominic Fritz.

Primarul Timișoarei spune că în doi ani, de când este director, Nasleu putea să remedieze aceste deficiențe.

Mai mult, îl acuză pe Nasleu, că SC Pieţe a ajuns la pierderi de 2,5 milioane de lei, sub conducerea lui.

Dl. Nasleu este director de doi ani la Piețe S.A., ar fi putut în acest timp să creeze condiții pentru piața de flori. Nu s-a întâmplat și am ajuns aici. Fosta administrație a închis ochii și la managementul defectuos al societății care a avut pierderi sub conducerea dlui Nasleu. Am realizat un raport de monitorizare și evaluare a activității Piețe S.A. pentru perioada 2018-2020 și situația este critică”, a mai spus Fritz.

CITEŞTE ŞI: Peste 35.000 de cazuri noi de coronavirus, în Timiş! Rămânem judeţul cu cea mai mare rată de infectare

În ceea ce îi privește pe comercianții care își desfășurau activitatea în hala de flori, ei vor fi mutați temporar în zona de legume-fructe.

 

 

 

Ultima modificare Duminică, 14 Februarie 2021 07:53

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login