Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

[FOTO] Cum va arăta primul bazin de înot, construit de Consiliul Județean, la Jimbolia?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Consiliul Județean a demarat procedurile pentru construirea primul bazin didactic de înot.

CITEȘTE ȘI: Încă un pas spre realizarea Centrului de legume și fructe de la Tomnatic! Valoarea investiției se ridică la 5 milioane de euro

Primii beneficiari vor fi timișenii din zona Jimbolia. Instituția a lansat licitația pentru studiul de fezabilitate, care este aproape finalizat, obiectivul de investiții fiind finanțat din bugetul propriu al județului.

bazin 1 1

Președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, spune că bazinul de la Jimbolia este un proiect pilot, care va putea fi realizat și în alte localități.

În acest moment, avem în curs de finalizare Studiul de Fezabilitate. SF-ul va fi predat Consiliului Județean până la sfârșitul acestei săptămâni. Bazinul va avea toate dotările necesare: vestiare, dușuri, grupuri sanitare, cameră de filtrare, pompare și clorinare, cât și spații administrative. Costurile totale pentru proiectarea și construcția bazinului sunt estimate la 6.000.000 lei (fără TVA)”, spune președintele CJ Timiș, Călin Dobra.

CITEȘTE ȘI: Vești proaste pentru șoferi! Se închide complet traficul rutier în zona centrală, din cauza lucrărilor

Dimensiunea bazinului de înot va fi de 25 m lungime, 12,5 m lățime, divizat în cinci culoare a câte 2,5 m fiecare. Adâncimea este variabilă, între 1,2 și 1,8 m, prevăzută cu block start-uri la capătul bazinului de 1,8 m adâncime, în conformitate cu normele europene. Capacitatea acestuia va fi de 65 de persoane, ceea ce permite utilizarea simultană de către două clase de elevi, împreună cu profesorii lor. Estimativ, durata de funcționare va fi de peste 50 de ani.

 

Ultima modificare Miercuri, 16 Octombrie 2019 17:10

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login