Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Este oficial! Timişoara are firmă de salubritate! Când îşi va începe activitatea pe străzile din oraş?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Haosul generat de mizeria stradală de la Timişoara este pe punctul de a se încheia, după semnarea contractului de salubrizare.

Astăzi s-a parafat înţelegerea dintre Primărie şi firma care a câştigat licitaţia, SC Brantner Servicii Ecologice SRL.

Conform contractului, această societate va face curăţenie pe toate spaţiile din domeniul public: pe cele 1.227 de străzi ale Timişoarei, pe trotuare, pasaje, poduri, pasarele, pe malurile canalului Bega şi pe pistele de biciclişti, în zonelepietonale şi în pieţele volante, dar şi în staţiile mijloacelor de transport în comun.

CITEŞTE ŞI: ALDE Timiș are candidat pentru alegerile europarlamentare!

Valoarea contractului este de 86.612.946,56 de lei (TVA inclus), însă este vorba despre un acord cadru pe o perioadă de patru ani.

Asta înseamnă că suma contractuală este suma maximă pe care o poate achita primăria, însă deconturile se vor face doar pentru serviciile efectuate.

Şi chiar dacă firma câştigătoare şi primăria au semnat astăzi contractul pentru curăţenia stradală, servicile de salubrizare vor începe abia peste câteva luni.

Firma are nevoie de timp pentru a cumpăra utilajele necesare şi pentru a angaja oameni.

CITEŞTE ŞI: Un adolescent i-a şocat pe poliţişti! Ce a putut să îi facă unui bărbat care l-a găzduit?

În cazul în care nu îşi respectă obligaţiile contractuale, firma nu va încasa contravaloarea servicilor de care primăria nu este mulţumită.

În plus, dacă situaţia se repetă, societatea poate fi penalizată şi chiar se poate ajunge la rezilierea contractului.

Până când reprezentanţii SC Brantner Servicii Ecologice SRL vor finaliza partea organizatorică, de curăţenia oraşului se vor ocupa tot cei de la Horticultura

 

 

Ultima modificare Luni, 11 Februarie 2019 15:48

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Brâncuşi, sărbătorit la Timişoara! Ce manifestări vor fi organizate cu această ocazie?

Brâncuşi, sărbătorit la Timişoara! Ce manifestări vor fi organizate cu această ocazie?

În fiecare an, la 19 februarie, se sărbătoreşte Ziua Brâncuşi, sărbătoare națională care amintește de data naşterii marelui sculptor român.

Detalii

De unii contestat, de Dobra, lăudat! Liderul CJT, extrem de mulțumit de proiectul de buget!

De unii contestat, de Dobra, lăudat! Liderul CJT, extrem de mulțumit de proiectul de buget!

Deși contestat vehement de mai mulți primari, președintele Consiliului Județean Timiș se declară extrem de mulțumit de proiectul de buget pe 2019!

Detalii

Judeţul Timiş, sufocat de gunoaie! Oamenii se pregătesc de proteste! Deputatul Adrian Pau îl acuză pe Dobra de situaţia disperată în care s-a ajuns

Judeţul Timiş, sufocat de gunoaie! Oamenii se pregătesc de proteste! Deputatul Adrian Pau îl acuză pe Dobra de situaţia disperată în care s-a ajuns

Este o situaţie fără precedent în judeţul Timiş, unde 46 de localităţi au ajuns sub asediul gunoaielor, după ce firma de salubritate nu a mai golit containerele de aproape o lună.

Detalii

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login