Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Este oficial! Goia nu mai conduce Societatea de Transport Public din Timişoara! Cine e noul şef?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Şefia lui Ioan Goia la societatea care gestionează transportul public din Timişoara s-a încheiat, iar în locul lui a fost numit un liberal.

Anunţul a fost făcut în urmă cu puţin timp de Cătălin Iapă, consilier al primarului Nicolae Robu, care face parte şi din Consiliul de Administraţie al Societăţii de Transport Public Timișoara SA.

CITEŞTE ŞI: R:EVOL:UTION Festival începe astăzi! Ce surprize au pregătit organizatorii?

“Începând de astăzi RATT - Societatea de Transport Public Timișoara SA - are un nou director general: domnul Sorin Supuran, specialist în domeniul transporturilor și director adjunct domnul Nicolae Bitea, care a mai ocupat această funcție.

Fostului director, Ioan Goia, i-a expirat mandatul de director, iar astăzi în cadrul ședinței de Consiliu de Administrație, consiliu din care fac parte, s-a decis să se aleagă varianta de a continua cu alt management al societății. Din păcate, din cât am reușit să interacționez cu fostul director, am rămas neplăcut impresionat de lipsa de viziune și atitudinea managerială, două aspecte care au afectat cu siguranță transportul în comun.

Transportul în comun din Timișoara se va revigora, cu siguranță, dar asta în timp, nu peste noapte, problemele fiind mari astăzi și nemulțumirea cetățenilor la fel. Dar se vor schimba!”, a scris Cătălin Iapă, pe facebook.

Sorin Supuran este membru al PNL, iar până în urmă cu două luni a fost director al ARR Timiş.

La începutul lunii aprilie el a fost înlocuit cu Cristian Dolecek, preşedintele organizaţiei de tineret a PSD Timişoara.

CITEŞTE ŞI: Atenţie, şoferi! Continuă lucrările pe mai multe artere din oraş şi se va circula cu restricţii

Nicolae Bitea, numit director adjunct la STPT a mai cupat această funcţie, pentru ă perioadăscurt de timp, fiind dat afară chiar de Ioan Goia.

Bitea a contestat decizia, urmând la lucrurile să se tranşeze în instanţă.

Bitea este cunoscut ca un apropiat al lui Nicola Robu, primarul Timişoarei.

 

 

 

Ultima modificare Joi, 31 Mai 2018 11:28

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login