Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Echipa de consilieri ai primarului Dominic Fritz, întregită! Cine sunt ultimii doi veniți?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Încă doi noi consilieri personali se alătură cabinetului primarului Timișoarei Dominic Fritz.

Este vorba despre Dana Lazăr și Bogdan Marta, care completează echipa de șase consilieri personali ai Primarului, alături de Simona Fiț, Rudolf Graef, Loredana Pintea și Val Mureșan. 

CITEȘTE ȘI: Accident înfiorător! Intervine descarcerarea după ce o maşină s-a izbit violent de un tir

Dana Lazăr are 36 de ani și două profesii, de inginer de sistem și de psiholog. Este licențiată în psihologie la Universitatea Tibiscus și în automatică și calculatoare la Universitatea Politehnica. A profesat în specializările de bază, dar a dezvoltat un interes pentru afaceri europene, încă din studenție. A scris și a coordonat proiecte europene pentru tineri în cadrul Fundației Student Plus Timișoara (Tineret în Acțiune/ Erasmus Plus)  și a susținut ateliere interactive pe teme europene pentru Centrul de informare Europe Direct Timișoara. Așa a fost recrutată de europarlamentarul USR PLUS Vlad Botoș, pentru care a lucrat din 2019, ca asistent local în cabinetul acestuia din cadrul Parlamentului European. Dana Lazăr va fi consilier pe problematici europene, de la proiecte pe fonduri UE, la relații cu instituțiile Uniunii. 

Bogdan Marta este jurnalist de 17 ani. A lucrat ca redactor la Bănățeanul, Mediafax, Agenda și Timiș Online unde a fost redactor-șef timp de 8 ani. Este cunoscut opiniei publice ca un jurnalist echilibrat, obiectiv și necruțător cu greșelile primarilor Timișoarei din 2004 până astăzi, transmit reprezentanții Primăriei.

CITEŞTE ŞI: 35 de cazuri de coronavirus în rândul elevilor şi al profesorilor din Timiş! O clasă a trecut înapoi, la cursuri online

˝Bogdan Marta a făcut transparentă primăria Timișoara într-o perioadă în care nu strălucea prin transparență. I-am propus să se alăture echipei mele, să fie la fel de neîndurător cu mine cum a fost și cu predecesorii mei și să mă ajute să aduc mai multă transparență și bună comunicare între instituție și cetățeni. Dana Lazăr, cu o experiență profesională diversă și Bogdan Marta, un jurnalist pe care l-am citit cred că de la primele lui articole, mi-au făcut onoarea să accepte oferta mea de colaborare˝, a declarat Dominic Fritz, primarul Timișoarei.

Ultima modificare Joi, 11 Februarie 2021 16:17

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login