Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Dobra sare la gâtul lui Robu! Ce-i cere primarului?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Președintele PSD Timiș Călin Dobra lansează un atac dur la adresa primarului Timișoarei, Nicolae Robu. 

Totul se întâmplă în cadrul scandalului pe tema acordării de parcele tinerilor din orașul de pe Bega.

„În urma scandalului legat de atribuirea unor terenuri pentru locuinţe mai multor apropiaţi ai primarului Nicolae Robu şi membri ai PNL, subiect relatat pe larg de presa locală şi centrală, în calitate de preşedinte executiv al PSD Timiş, doresc să fac o serie de solicitări către edilul Timişoarei”, spune Călin Dobra.

Acesta este extrem de deranjat de faptul că mai mulți angajați din Primărie, dar și apropiați ai primarului Nicolae Robu precum fosta sa consilieră Sanda Greblă, actualul consilier personal – Cătălin Iapă sau alesul municipal Grigore Grigoroiu, au primit parcele de casă în mod gratuit.

Consider că atribuirea acestor terenuri oamenilor fideli primarului Nicolae Robu nu este deloc întâmplătoare, dar nu am de gând să vorbesc despre legalitate, există instituţii abilitate să judece cazul. Cel puţin moral, cred că putem cataloga faptele ca fiind îndoielnice. Aşadar, îi solicit lui Nicolae Robu să le ceară celor care au primit terenurile să renunţe la ele de urgenţă, convins fiind că în Timişoara există tineri care chiar ar avea nevoie de un astfel de ajutor din partea Primăriei”, mai spune Dobra, care îi solicită primarului Timişoarei să facă publice criteriile de selecţie a persoanelor cărora li s-au atribuit suprafeţele de teren pentru construirea locuinţelor.

Ultima modificare Vineri, 31 Martie 2017 17:49

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login