Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Dezinteres maxim! După ce au cerut la unison, autobuze spre Timişoara, locuitorii din Sînandrei s-au prezentat în număr mic, la dezbaterea pe această temă

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

De câteva luni, cel mai aprins subiect din comuna Sînandrei îl reprezintă transportul în comun, sau mai bine zis lipsa lui.

Unii dintre localnici s-au plâns, în special pe reţelele de socializare că nu au autobuze cu care să meargă în oraş la lucru, la şcoală, sau la cumpărături în oraş.

CITEŞTE ŞI: Anexă, cuprinsă de flăcări! Mai bine de două ore s-au luptat pompierii pentru a stinge incendiul

În acest context, primarul comunei a decis să caute o soluţie şi a cerut ca localitatea să adere la Societatea Metropolitană de Transport Timişoara.

Asta înseamnă că STP va introduce curse regulate către şi dinspre Sînandrei şi satele aparţinătoare.

Costurile se vor ridica însă la aproximativ jumătate de milion de lei pe an, bani pe care Primăria nu îşi permite să îi achite integral.

Tocmai de aceea este nevoie ca un număr cât mai mare de cetăţeni să îşi facă abonamente, lucru care la prima vedere părea simplu.

CITEŞTE ŞI: Primele imagini cu hoțul care a aruncat în aer un bancomat! Cum a fost filmat?

Pentru ca lumea să înţeleagă exact ce efort bugetar presupune introducerea celor şapte curse la şi dinspre Timişoara, dar şi care sunt traseele şi programul autobuzelor, edilul comunei, Claudiu Coman, a organizat dezbateri publice în fiecare sat.

dezbatere publica sinandrei02

Însă, surpriză: participanţii abia puteau fi număraţi pe degete, ceea ce denotă un interes scăzut faţă de acest subiect.

“Mă bucur că am reuşit să organizăm trei dezbateri publice, câte una în fiecare localitate şi astfel am putut să explic stau de vorbă cu oamenii şi să fiecărui cetăţean, ce înseamnă acest proiect. Sunt însă şi puţin dezamăgit, pentru că deşi mi-au transmis pe diverse căi, faptul că sute de oameni din comună vor transport în comun, la aceste întâlniri au fost în total, aproximativ 50 de persoane. Chiar şi aşa, noi vom merge mai departe şi vom introduce, aşa cum am promis, autobuze către şi dinspre Timişoara, chiar din acest an”, a declarat primarul comunei Sînandrei, Claudiu Coman.

dezbatere publica sinandrei05

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Brâncuşi, sărbătorit la Timişoara! Ce manifestări vor fi organizate cu această ocazie?

Brâncuşi, sărbătorit la Timişoara! Ce manifestări vor fi organizate cu această ocazie?

În fiecare an, la 19 februarie, se sărbătoreşte Ziua Brâncuşi, sărbătoare națională care amintește de data naşterii marelui sculptor român.

Detalii

De unii contestat, de Dobra, lăudat! Liderul CJT, extrem de mulțumit de proiectul de buget!

De unii contestat, de Dobra, lăudat! Liderul CJT, extrem de mulțumit de proiectul de buget!

Deși contestat vehement de mai mulți primari, președintele Consiliului Județean Timiș se declară extrem de mulțumit de proiectul de buget pe 2019!

Detalii

Judeţul Timiş, sufocat de gunoaie! Oamenii se pregătesc de proteste! Deputatul Adrian Pau îl acuză pe Dobra de situaţia disperată în care s-a ajuns

Judeţul Timiş, sufocat de gunoaie! Oamenii se pregătesc de proteste! Deputatul Adrian Pau îl acuză pe Dobra de situaţia disperată în care s-a ajuns

Este o situaţie fără precedent în judeţul Timiş, unde 46 de localităţi au ajuns sub asediul gunoaielor, după ce firma de salubritate nu a mai golit containerele de aproape o lună.

Detalii

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login