Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Dezinteres maxim! După ce au cerut la unison, autobuze spre Timişoara, locuitorii din Sînandrei s-au prezentat în număr mic, la dezbaterea pe această temă

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

De câteva luni, cel mai aprins subiect din comuna Sînandrei îl reprezintă transportul în comun, sau mai bine zis lipsa lui.

Unii dintre localnici s-au plâns, în special pe reţelele de socializare că nu au autobuze cu care să meargă în oraş la lucru, la şcoală, sau la cumpărături în oraş.

CITEŞTE ŞI: Anexă, cuprinsă de flăcări! Mai bine de două ore s-au luptat pompierii pentru a stinge incendiul

În acest context, primarul comunei a decis să caute o soluţie şi a cerut ca localitatea să adere la Societatea Metropolitană de Transport Timişoara.

Asta înseamnă că STP va introduce curse regulate către şi dinspre Sînandrei şi satele aparţinătoare.

Costurile se vor ridica însă la aproximativ jumătate de milion de lei pe an, bani pe care Primăria nu îşi permite să îi achite integral.

Tocmai de aceea este nevoie ca un număr cât mai mare de cetăţeni să îşi facă abonamente, lucru care la prima vedere părea simplu.

CITEŞTE ŞI: Primele imagini cu hoțul care a aruncat în aer un bancomat! Cum a fost filmat?

Pentru ca lumea să înţeleagă exact ce efort bugetar presupune introducerea celor şapte curse la şi dinspre Timişoara, dar şi care sunt traseele şi programul autobuzelor, edilul comunei, Claudiu Coman, a organizat dezbateri publice în fiecare sat.

dezbatere publica sinandrei02

Însă, surpriză: participanţii abia puteau fi număraţi pe degete, ceea ce denotă un interes scăzut faţă de acest subiect.

“Mă bucur că am reuşit să organizăm trei dezbateri publice, câte una în fiecare localitate şi astfel am putut să explic stau de vorbă cu oamenii şi să fiecărui cetăţean, ce înseamnă acest proiect. Sunt însă şi puţin dezamăgit, pentru că deşi mi-au transmis pe diverse căi, faptul că sute de oameni din comună vor transport în comun, la aceste întâlniri au fost în total, aproximativ 50 de persoane. Chiar şi aşa, noi vom merge mai departe şi vom introduce, aşa cum am promis, autobuze către şi dinspre Timişoara, chiar din acest an”, a declarat primarul comunei Sînandrei, Claudiu Coman.

dezbatere publica sinandrei05

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Acţiune în forţă, în toiul nopţii! Sute de metri de cabluri TV, de internet şi de telefonie, smulse de pe stâlpi

Acţiune în forţă, în toiul nopţii! Sute de metri de cabluri TV, de internet şi de telefonie, smulse de pe stâlpi

La Timişoara continuă acţiunea de îndepărtare a cablurilor aeriene, care, conform unei Hotărâri de Consiliu Local trebuiau mutate în subteran încă din anul 2015.

Detalii

A fost semnat contractul de extindere la patru benzi a drumului spre Aeroport! Investiția se ridică la 13,4 milioane de lei

A fost semnat contractul de extindere la patru benzi a drumului spre Aeroport! Investiția se ridică la 13,4 milioane de lei

Vești excelente pentru șoferi! Drumul care duce spre Aeroport va fi lărgit la patru benzi.

Detalii

[VIDEO] Încep lucrările de lărgire la patru benzi a drumului către Aeroport! Modul inedit în care a făcut Călin Dobra anunțul

[VIDEO] Încep lucrările de lărgire la patru benzi a drumului către Aeroport! Modul inedit în care a făcut Călin Dobra anunțul

Vești bune pentru șoferi! Încep lucrările de lărgire la patru benzi a drumului județean care duce la Aeroport.

Detalii

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login