Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

CONVOCATOR NR 243/19.11.2018 al Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor S.N. Aeroportul Internaţional Timişoara – “Traian Vuia” S.A

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Consiliul de Administraţie al S.N. Aeroportul Internaţional Timişoara – “Traian Vuia” S.A., cu sediul în com. Ghiroda, str. Aeroport nr. 2, jud. Timis, având nr. înmatriculare la ORCT J35/1183/1998, Cod Fiscal RO 11178217, convoacă

Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor în baza art. 117 din Legea nr. 31/1990, la data de 24.12.2018, ora 1000, la sediul Ministerului Transporturilor, Bd. Dinicu Golescu nr. 38, sector I, cu următoarea ordine de zi:

1.    Informarea privind încetarea de drept a mandatului membrilor provizorii ai Consiliului de Administraţie, prin ajungerea la termen.

2.    Aprobarea numirii de membri provizorii în Consiliul de Administraţie al S.N. Aeroportul Internaţional Timişoara - Traian Vuia S.A. pentru o perioadă de 4 (patru) luni cu posibilitatea prelungirii, pentru motive temeinice până la 6(şase) luni, în temeiul art.64¹, alin.(3) coroborat cu alin. (5) din OUG nr.109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice, cu modificările şi completările ulterioare.

3.    Aprobarea contractelor de mandat ce vor fi încheiate cu noii membri provizorii ai Consiliului de Administraţie al S.N. Aeroportul Internaţional Timişoara - Traian Vuia S.A., conform art.18 alin 15 din Statutul societăţii.

4.    Aprobarea indemnizaţiilor fixe lunare brute pentru noii membri provizorii numiţi, conform art.14 alin 4 lit e şi art.18 alin 63 din Statutul societăţii.

5.    Mandatarea doamnei Clim Mihaela pentru a semna în numele acţionarilor contractele de mandat cu membrii provizorii ai Consiliului de Administraţie, conform art 14 alin 4 lit j din Statutul societăţii.

6.    Împuternicirea preşedintelui Consiliului de Administraţie dl. Mocan Marian Liviu  pentru a semna în numele acţionarilor procesul-verbal al şedinţei şi hotărârile Adunării Generale a Acţionarilor S.N. «Aeroportul Internaţional Timişoara – Traian Vuia» S.A.

7.    Împuternicirea secretarului Adunării Generale a Acţionarilor – Trăistaru Antonina, pentru îndeplinirea formalităţilor de înregistrare a menţiunilor corespunzătoare la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Timiş şi de publicare a prezentei hotărâri în Monitorul Oficial al României partea a IV-a, în conformitate cu art. 17 alin. (6) din Statutul Societăţii (HG 1096/2008).
    
Accesul acţionarilor se face pe baza procurii speciale sau a mandatului, în cazul reprezentanţilor legali.

Conform art. 14 alin. (6) din Statutul Societatii, dacă în data de 24.12.2018 Adunarea Generală A Acţionarilor nu poate lucra din cauza neîndeplinirii condiţiilor de cvorum, respectiv prezenţa acţionarilor care să deţină cel puţin 51% din numărul total de drepturi de vot, adunarea ce se va întruni la o a doua convocare la data de 28.12.2018, la sediul Ministerului Transporturilor, Bd. Dinicu Golescu nr. 38, ora 1000, poate să delibereze asupra punctelor de pe ordinea de zi a celei dintâi adunări, indiferent de cvorumul întrunit, luând hotărâri cu majoritatea voturilor exprimate.   

 

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login