Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

CONVOCATOR NR 243/19.11.2018 al Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor S.N. Aeroportul Internaţional Timişoara – “Traian Vuia” S.A

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Consiliul de Administraţie al S.N. Aeroportul Internaţional Timişoara – “Traian Vuia” S.A., cu sediul în com. Ghiroda, str. Aeroport nr. 2, jud. Timis, având nr. înmatriculare la ORCT J35/1183/1998, Cod Fiscal RO 11178217, convoacă

Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor în baza art. 117 din Legea nr. 31/1990, la data de 24.12.2018, ora 1000, la sediul Ministerului Transporturilor, Bd. Dinicu Golescu nr. 38, sector I, cu următoarea ordine de zi:

1.    Informarea privind încetarea de drept a mandatului membrilor provizorii ai Consiliului de Administraţie, prin ajungerea la termen.

2.    Aprobarea numirii de membri provizorii în Consiliul de Administraţie al S.N. Aeroportul Internaţional Timişoara - Traian Vuia S.A. pentru o perioadă de 4 (patru) luni cu posibilitatea prelungirii, pentru motive temeinice până la 6(şase) luni, în temeiul art.64¹, alin.(3) coroborat cu alin. (5) din OUG nr.109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice, cu modificările şi completările ulterioare.

3.    Aprobarea contractelor de mandat ce vor fi încheiate cu noii membri provizorii ai Consiliului de Administraţie al S.N. Aeroportul Internaţional Timişoara - Traian Vuia S.A., conform art.18 alin 15 din Statutul societăţii.

4.    Aprobarea indemnizaţiilor fixe lunare brute pentru noii membri provizorii numiţi, conform art.14 alin 4 lit e şi art.18 alin 63 din Statutul societăţii.

5.    Mandatarea doamnei Clim Mihaela pentru a semna în numele acţionarilor contractele de mandat cu membrii provizorii ai Consiliului de Administraţie, conform art 14 alin 4 lit j din Statutul societăţii.

6.    Împuternicirea preşedintelui Consiliului de Administraţie dl. Mocan Marian Liviu  pentru a semna în numele acţionarilor procesul-verbal al şedinţei şi hotărârile Adunării Generale a Acţionarilor S.N. «Aeroportul Internaţional Timişoara – Traian Vuia» S.A.

7.    Împuternicirea secretarului Adunării Generale a Acţionarilor – Trăistaru Antonina, pentru îndeplinirea formalităţilor de înregistrare a menţiunilor corespunzătoare la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Timiş şi de publicare a prezentei hotărâri în Monitorul Oficial al României partea a IV-a, în conformitate cu art. 17 alin. (6) din Statutul Societăţii (HG 1096/2008).
    
Accesul acţionarilor se face pe baza procurii speciale sau a mandatului, în cazul reprezentanţilor legali.

Conform art. 14 alin. (6) din Statutul Societatii, dacă în data de 24.12.2018 Adunarea Generală A Acţionarilor nu poate lucra din cauza neîndeplinirii condiţiilor de cvorum, respectiv prezenţa acţionarilor care să deţină cel puţin 51% din numărul total de drepturi de vot, adunarea ce se va întruni la o a doua convocare la data de 28.12.2018, la sediul Ministerului Transporturilor, Bd. Dinicu Golescu nr. 38, ora 1000, poate să delibereze asupra punctelor de pe ordinea de zi a celei dintâi adunări, indiferent de cvorumul întrunit, luând hotărâri cu majoritatea voturilor exprimate.   

 

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Acţiune în forţă, în toiul nopţii! Sute de metri de cabluri TV, de internet şi de telefonie, smulse de pe stâlpi

Acţiune în forţă, în toiul nopţii! Sute de metri de cabluri TV, de internet şi de telefonie, smulse de pe stâlpi

La Timişoara continuă acţiunea de îndepărtare a cablurilor aeriene, care, conform unei Hotărâri de Consiliu Local trebuiau mutate în subteran încă din anul 2015.

Detalii

A fost semnat contractul de extindere la patru benzi a drumului spre Aeroport! Investiția se ridică la 13,4 milioane de lei

A fost semnat contractul de extindere la patru benzi a drumului spre Aeroport! Investiția se ridică la 13,4 milioane de lei

Vești excelente pentru șoferi! Drumul care duce spre Aeroport va fi lărgit la patru benzi.

Detalii

[VIDEO] Încep lucrările de lărgire la patru benzi a drumului către Aeroport! Modul inedit în care a făcut Călin Dobra anunțul

[VIDEO] Încep lucrările de lărgire la patru benzi a drumului către Aeroport! Modul inedit în care a făcut Călin Dobra anunțul

Vești bune pentru șoferi! Încep lucrările de lărgire la patru benzi a drumului județean care duce la Aeroport.

Detalii

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login