Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

CJT reziliază contractul cu BraiCata, responsabilă de colectarea deșeurilor menajere în județ! Firma nu și-a făcut treaba

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Problema gunoaielor neridicate din 46 de localități din județ, pe punctual de a fi rezolvată.

Noul vicepreședintele al Consiliului Județean Timiș, Valentin Tudorică face ordine în raporturile dintre CJT, ADID și Braicata!

CITEȘTE ȘI: Video: Migranţi transportaţi în condiţii inumane! Unde erau ascunşi mai mulţi bărbaţi, femei şi copii?

Astfel, luni va fi reziliat contractul cu firma Braicata, responsabilă de colectarea deșeurilor menajere (pe zona 2), din cauza nerespectării contractului cu CJT.

Problema deșeurilor menajere nu este una nouă, ci din toamna anului trecut. Oamenii din localităţile afectate au ajuns să arunce gunoiul pe câmpurile din apropiere, care s-au transformat în rampe clandestine de gunoi.

Firma Braicata nu și-a îndeplinit obligațiile contractuale, fapt pentru care am declanșat procedura de reziliere a contractului pe zona 2, Sânnicolau Mare-Jimbolia-Lovrin. Procedura de reziliere se va concretiza luni, în cadrul AGA, va dura cel puțin două-trei săptămâni, însă Braicata va continua gestionarea deșeurilor până la finalizarea procedurii de selectare a unui nou partener deoarece conform contractului, activitatea de colectare trebuie să fie continuată timp de 90 de zile. Legat de activitatea deponeului de la Ghizela, am făcut verificări și acolo și sperăm ca până la finalul lunii aprilie acesta să fie complet funcțional. Acum există probleme de sortare și compactare a gunoiului”, spune vicepreședintele CJT, Valentin Tudorică.

CITEȘTE ȘI: Amenzi de 150.000 de lei pentru cei care au aruncat gunoaie pe marginea cursurilor de apă din Timiș!

În perioada imediat următoare, vicepreședintele CJT a declarat că va monitoriza activitatea de valorificare și întreținere a patrimoniului popriu al Consiliului Județean, precum aeroportul Cioca sau alte obiective părăsite, și va găsi soluții ca aceste imobile să fie valorificate.

Ultima modificare Joi, 04 Aprilie 2019 13:50

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login