Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Călin Dobra a preluat conducerea CJT

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Social-democratul Călin Dobra îl succede pe Sorin Grindeanu la conducerea Consiliului Județean Timiș.

 Acesta a fost validat astăzi în funcția de președinte al instituției județene cu 24 de voturi din cele 36 exercitate de consilierii județeni. Cum 15 voturi provin de la PSD (din cei 16 consilieri social-democrați, unul a lipsit), două de la ALDE și cinci de la PMP, înseamnă că și doi liberali au votat propunerea PSD.

cjt

Călin Dobra pleca din start cu șanse totale de a prelua conducerea CJT, el fiind și singura propunere pentru a prelua această funcție. 

"Vreau să mulțumesc și celor care nu m-au votat pentru că acest vot împotrivă mă va face să muncesc mai mult pentru a arăta că merit acestă funcție", a spus Călin Dobra imediat după ședință.

Vă reamintim că la alegerile parlamentare din 11 decembrie Călin Dobra a câștigat un mandat de deputat, dar a renunțat la el imediat după ce colegul său, Sorin Grindeanu, a fost desemnat premier al României.

dadadf

De profesie Călin Dobra este profesor de sport. El este extreme de influent în zona Lugojului, unde a fost în trecut și consilier local. De asemenea, a fost vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș, timp de un mandat, între 2012 și 2016.


Tot în cadrul ședinței de înlocuire a președintelui CJT s-au ocupat și cele două posturi de consilieri rămase vacantate. Avram Nicolae și Roxana Tîrpe Mănăsia sunt cei ce îi vor înlocui pe Sorin Grindeanu și pe Adrian Pau în acest mandat la CJ Timiș.

Nicolae Avram este directorul Oficiului de Poștă Timiș, are 38 ani și este jurist.

54rfedwa

Roxana Tîrpe Manasia are 35 de ani și este în prezent director de marketing la Aeroportul Internațional Timișoara.

yhgbfdb

Ultima modificare Sâmbătă, 14 Ianuarie 2017 16:56

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login