Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

BUGETUL Timișoarei pe 2017 intră în dezbatere publică! Vezi aici de câți bani dipune orașul nostru

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primăria Municipiului Timișoara a făcut public proiectul de buget pe anul 2017! Acesta poate fi consultat de cetățeni pe site-ul municipalității și miercuri va fi discutat în cadrul unei dezbateri publice.

Bugetul pe 2017 este puțin mai mare ca cel din anul precedent, el fiind 1.398.630.060 lei. Vorbim astfel de o sumă mai mare de 300 milioane de euro, care va merge către funcționarea administrației locale, dar și către dezvoltarea ei. Practic, din acești bani, Primăria va plăti salariile angajaților, diferitețe ajutoare și indemnizații, va achita subențiile, dar se va ocupa și de dezvoltarea infrastructurii orașului, prin investiții.

Pentru acestea, specialiștii din Primărie spun că s-ar putea baza pe suma de 259 de milioane de lei. Aceștia ar urma să ajungă în 2017 atât pentru investiții începute deja, cât și pentru altele noi.

Proiectul de buget poate fi consultat AICI

Miercuri pe acestă temă se va organiza, în sala de consiliu a Primăriei Timișoara o dezbatere publică. Acesta va începe la ora 14.00, urmând să dureze două ore.

Ultima modificare Marți, 28 Martie 2017 10:06

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login