Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Bazinul de înot de la Generală 30, închis! S-a găsit o fisură

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Bazinul de înot de cinci stele de la Școala Generală Nr. 30, inaugurat la mijlocul lunii noiembrie, nu funcționează!

Acesta a fost închis imediat după tăierea panglicii, căci … pierdea apă. Practic, este vorba despre o fisură care ar fi fost deja remediată. Conform primarului Robu, de luni micuții își vor putea continua lecțiile de înot.

Bazinul de înot de la Școala Generală nr. 30 a fost reabilitat cu peste 500.000 de lei, bani ce au venit de la bugetul local, prin Primăria Timișoara. Șantierul de acolo a durat aproape un an de zile.

În urma investiției, bazinul a fost dotat cu instalaţii sanitare, instalaţii electrice şi grupuri sanitare noi. Au fost reabilitate vestiarele, au fost montate noi plăci de faianţă şi gresie, s-au executat tencuieli şi zugrăveli interioare, s-a făcut placarea cu lemn tratat termic a peretelui interior şi a pervazelor, au fost montate scări şi balustrade de inox, uşi noi și s-a înălţat cuva bazinului. De asemenea, au fost montate două saune uscate şi două fântâni de băut apă și s-a realizat încălzirea în pardoseală.

Acesta n-a apucat să fie folosit, căci a apărut o mică problemă.

„Nu luați lucrurile în tragic, pentru că nu putem considera că la o fisură, s-au pierdut banii investiți. Se va remedia pentru că lucrarea este în garanție, există și fondul de garanție de bună execuție, nu se plătesc bani în plus. Se va remedia și îi vom da drumul. A fost un viciu ascuns, a trebuit închis pentru a remedia lucrurile”, a declarat primarul Nicolae Robu.

Conform edilului, remedierea ar fi fost făcută deja, iar de luni cei peste 1000 de elevi se vor putea bucura din nou de bazin.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login