Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Aveți o clădire de pe care pică tencuiala? ATENȚIE, taxa pe paragină intră pe procedură

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gata! E oficial! Primăria le-a pus gând rău proprietarilor ce nu-și îngrijesc clădirile și intră pe procedură cu taxa pe paragină.

Direcția de Urbanism a Primăriei începe să-i notifice pe proprietarii ce și-au lăsat imobilele să se degradeze. În această perioadă, polițiștii locali care au verificat situația din teren, trimit datele în birourile Primăriei, iar curând cei ce dețin clădiri istorice paraginite vor plăti un impozit mărit cu până la 500%. În plus, pe aceștia îî pasc, în continuare, și amenzi.

Vor fi trimise notificări proprietarilor de clădiri istorice, prin care li se comunică obligaţiile pe care le au în calitate de proprietari pentru realizarea lucrărilor de intervenţie în vederea reabilitării imobilului, în condiţiile legii. Sunt înştiinţaţi despre scutirile de care beneficiază şi despre termene. Listele cu imobile le primeşte Direcţia de urbanism de la Poliţia Locală”, au transmis cei de la Primăria Timișoara.

MAI JOS GĂSIȚI FORMULARUL DE NOTIFICARE CARE VA AJUNGE LA PROPRIETARII VIZAȚI

Penalizările vor intra în vigoare abia după 12 luni, de la momentul notificării.

Și municipalitatea timișoreană deține zeci de clădiri istorice aflate în paragină. Acesta nu va ajunge, însă, să se amendeze singură pentru că, spune primarul Nicolae Robu, nu se dorește căderea într-o situație absurdă.

"N-o să cădem în absurd să ne amendăm pe noi, că banii de amendă tot la noi vin. Noi vom demara proiectele pentru executarea lucrărilor la clădirile cu problemă", a spus edilul.

Ultima modificare Marți, 17 Ianuarie 2017 14:43

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login