Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

ATENȚIE! Se tăie cablurile de telefonie și internet, la Timișoara

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La mijlocul anului trecut, la Timișoara, se tăiau primele cabluri de utilități, pe Bulevardul Vasile Pârvan.

Până acum situația a rămas singulară, dar acest lucru se va schimba! Primăria Timișoara nu mai vrea să vadă fire suspendate și amenință că dă liber la tăierea acestora în zonele în care operatorii de internet și telefonie nu le duc în subteran.

O hotărâre de Consiliu Local îi obliga pe operatorii de diverse servicii să-și ducă cablurile aeriene în subteran până în anul 2012. Acum, la patru ani de atunci, situația stă la fel în multe zone din Timișoara. Cablurile zac suspendate de stâlpi, în multe zone mai să cadă peste cetățeni și să provoace o tragedie. Este și cazul străzii Mareșal Constantin Prezan.

„Pe Mareșal Prezan stâlpii sunt îndoiți de cabluri, se pot prăbuși. Există tubulatură în subteran și ei nu și le mută(n.r. operatorii de utilități). Au amenzi, dar din păcate .... Nu e normal să ajungem, atunci, la tăiere?”, se plânge primarul Nicolae Robu.

Deși au fost notificate în nenumărate rânduri, și amendate, companiile de telefonie și internet, însă, nu s-au sinchisit să-și ducă cablurile în subteran. Tocmai de aceea, Primăria vrea să înceapă tăierea cablurilor, încercând să-i oblige astfel pe aceștia să ia măsuri.

„Am dat o notă internă către viceprimarul, Imre Farkas, să se ocupe de ducerea cablurile în subteran. Facem notificări ultimative, dacă nu se face, tăiem. Nu se mai poate! Au primit nenumărate notificări, există tubulaturi, nu chiar peste tot, dar există”, a spus Robu.

Ultima modificare Marți, 08 Noiembrie 2016 14:48

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Se prelungeşte starea de urgenţă! Anunţul de ultimă oră, al preşedintelui, Klaus Iohannis

Se prelungeşte starea de urgenţă! Anunţul de ultimă oră, al preşedintelui, Klaus Iohannis

În urmă cu foarte puţin timp, preşedintele României a făcut o declaraţie la Palatul Cotroceni, anunţând, printre altele, prelungirea stării de urgenţă.

Detalii

Focuri de armă, lângă Timişoara! Poliţiştii au capturat un individ care a ieşit din casă, fără a respecta Ordonanţa Militară

Focuri de armă, lângă Timişoara! Poliţiştii au capturat un individ care a ieşit din casă, fără a respecta Ordonanţa Militară

Nu mai puţin de patru focuri de armă au fost trase de poliţiştii timişeni care au vrut să oprească în trafic, un autoturism.

Detalii

Încă un deces, provocat de coronavirus! Numărul morţilor a ajuns la 18

Încă un deces, provocat de coronavirus! Numărul morţilor a ajuns la 18

Creşte numărul deceselor în rândul pacienţilor care au afecţiuni cronice şi au fost diagnosticaţi şi cu coronavirus.

Detalii

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login