Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Alin Sârbu, noul liberal din Consiliul Local Timișoara

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Consiliul Local Timişoara a avut un scaun liber până în această după-amiază. Astăzi, însă, acesta s-a ocupat.

Locul lui Robert Kristof, care a renunțat la funcție pentru a deveni city-managerul Timișoarei, a fost luat de liberalul Alin Sârbu.

Robert Kristof a câștigat, prin concurs, postul de city-manager al Timișoarei, astfel că a trebuit să renunțe la titlul de ales local. Conform listei prezentate de PNL la alegerile locale, locul acestuia în CL ar fi urmat să fie luat de Alin Sârbu. Cu toate acestea, deși mandatul lui Kristof a încetat încă din urmă cu două săptămâni, scaunul a rămas liber.

„Vrem să amânăm înlocuirea până la o viitoare ședință. Cel ce ar urma să preia locul este într-un concurs, iar acceptarea funcției va depinde de rezultatul concursului”, a anunțat liderul liberal, Nicolae Robu, la vremea respectivă.

 Astăzi, însă, Alin Sârbu s-a decis și a depus jurământul ce precede mandatul de consilier local.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login