Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Alin Nica cere redeschiderea sălilor de sport, închise de Liliana Oneţ

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Preşedintele CJT a trimis o adresă Prefecturii Timiș prin care solicită redeschiderea sălilor de sport.

Cererea vine în contextul scăderii ratei de infectare cu COVID-19 din ultimele zile, dar și ieșirii din carantină a majorității localităților în care încă se aplică restricții.

CITEŞTE ŞI: Rețeaua universitară europeană UNITA oferă studenților UVT o deschidere educațională în premieră: mobilitățile virtuale

Prin această adresă se solicită convocarea imediată a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, organismul care a aprobat închiderea sălilor de sport.

„În ultimele zile, rata de infectare cu COVID-19 a scăzut la nivelul județului Timiș, ca rezultat al impunerii unor restricții care au fost, în acel moment, necesare. Le mulțumesc tuturor locuitorilor județului nostru pentru că au înțeles să respecte restricțiile și astfel am reușit să mai câștigam o bătălie împotriva acestui cumplit virus. Acum, însă, trebuie să mergem mai departe și, treptat, să revenim la normal. Una dintre primele masuri care ar trebui luate vizează redeschiderea centrelor de fitness și a sălilor de sport, bineînțeles, cu respectarea normelor de igienă și de distanțare. Eu sunt un adept al sportului și cred în creșterea naturală a imunității prin practicarea de activități fizice. Am discutat cu mai mulți medici și specialiști în domeniu, iar aceștia susțin că practicarea sportului contribuie deopotrivă la prevenția bolii sau, în cazul celor care au făcut forme ușoare de COVID-19, la o recuperare mai rapidă. De asemenea, îmi doresc ca, pe viitor, alături de principalii operatori fitness din județ, să inițiem un parteneriat sub forma unor campanii comune pentru promovarea sportului”, spune Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș.

Decizia de suspendare a interdicției funcționarii sălilor de sport și fitness revine membrilor Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Timiș.

CITEŞTE ŞI: PSD are soluții reale pentru România, pentru Timiș și Timișoara (P)

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login