Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Acţiunea buldozerul, la Timişoara! Primarul a dat ordinul de demolare a unei clădiri ridicate ilegal

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Forfotă mare în această dimineaţă, pe bulevardul Dragalina nr. 24 din Timişoara, unde primarul a descins pentru a pune în aplicare o hotărăre judecătorească.

Problemele cu acest imobil au început în urmă cu 5 ani, când proprietarul a fost amendat pentru că a construit o clădire, fără a deţine autorizaţie.

CITEŞTE ŞI: Concursul "Colectăm selectiv în familie" a ajuns la final! Copiii au fost premiați cu biciclete, trotinete electrice și hooverboard-uri

Mai exact, sub pretextul unor renovări, Constantin Dobre şi-a ridicat o clădire în toată regula, în curtea interioară a Palatului cu Ancore.

După ce a fost sancţionat de primărie, omul a contestat în instanţă respectivul proces verbal şi a câştigat.

Însă municipalitatea a făcut recurs, iar lucrurile s-au schimbat: magistraţii au decis că imobilul trebuie demolat.

Cum proprietarul nu s-a conformat, primarul Timişoarei a cerut ajutorul executorilor judecătoreşti şi a dat ordinul de demolare.

demolare02

“Primăria a demarat demersurile în 2015, prin amendarea celui care a realizat construcţia care nu avea autorizaţie. Amenda a fost contestată în instanţă, iar municipalitatea a câştigat procesul, apoi a urmat o somaţie prin care se solicita demolarea de bună-voie, iar acum toate procedurile legale au ajuns la final şi, împreună cu executorii judecătoreşti, primăria a început dărâmarea construcţiei ilegale”, explică reprezentanţii Primăriei Timişoara.

CITEŞTE ŞI: VIDEO: Pericolul din staţiile GPL! Pompierii trag un semnal de alarmă!

De cealaltă parte, proprietarul clădirii demolate spune că totul e un abuz şi va merge până în pânzele albe pentru a-şi căuta dreptatea.

“Voi contesta și la CEDO, dacă nu se găseşte o rezolvare la Tribunalul din Timișoara. Având avizele toate, mi-a promis arhitectul, am avut mare încredere, că vine și îmi face și autorizația”, spune revoltat, Constantin Dobre, proprietarul clădirii.

 

 

 

 

Ultima modificare Joi, 13 Iunie 2019 16:58

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Încă un pas, pentru realizarea centurii de sud a Timişoarei! S-a semnat contractul pentru supervizarea proiectării și execuției

Încă un pas, pentru realizarea centurii de sud a Timişoarei! S-a semnat contractul pentru supervizarea proiectării și execuției

A fost semnat "Supervizarea proiectării și execuției Variantei de ocolire Timișoara Sud" cu Asocierea VENTRA PROJECT MANAGEMENT SRL - UTIBER Kozuti Beruhazo Kft.

Detalii

Timișul are oficial, un nou prefect! Liliana Oneț a depus jurământul, în prezența ministrului Marcel Vela

Timișul are oficial, un nou prefect! Liliana Oneț a depus jurământul, în prezența ministrului Marcel Vela

Liliana Oneț, noul prefect al județului Timiș a depus astăzi jurământul!

Detalii

Timişul are un nou subprefect! Liliana Oneţ va depune astăzi jurământul

Timişul are un nou subprefect! Liliana Oneţ va depune astăzi jurământul

Continuă schimbările din teritoriu, demarate odată cu instalarea noului Guvern.

Detalii

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login