Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Acţiunea buldozerul, la Timişoara! Primarul a dat ordinul de demolare a unei clădiri ridicate ilegal

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Forfotă mare în această dimineaţă, pe bulevardul Dragalina nr. 24 din Timişoara, unde primarul a descins pentru a pune în aplicare o hotărăre judecătorească.

Problemele cu acest imobil au început în urmă cu 5 ani, când proprietarul a fost amendat pentru că a construit o clădire, fără a deţine autorizaţie.

CITEŞTE ŞI: Concursul "Colectăm selectiv în familie" a ajuns la final! Copiii au fost premiați cu biciclete, trotinete electrice și hooverboard-uri

Mai exact, sub pretextul unor renovări, Constantin Dobre şi-a ridicat o clădire în toată regula, în curtea interioară a Palatului cu Ancore.

După ce a fost sancţionat de primărie, omul a contestat în instanţă respectivul proces verbal şi a câştigat.

Însă municipalitatea a făcut recurs, iar lucrurile s-au schimbat: magistraţii au decis că imobilul trebuie demolat.

Cum proprietarul nu s-a conformat, primarul Timişoarei a cerut ajutorul executorilor judecătoreşti şi a dat ordinul de demolare.

demolare02

“Primăria a demarat demersurile în 2015, prin amendarea celui care a realizat construcţia care nu avea autorizaţie. Amenda a fost contestată în instanţă, iar municipalitatea a câştigat procesul, apoi a urmat o somaţie prin care se solicita demolarea de bună-voie, iar acum toate procedurile legale au ajuns la final şi, împreună cu executorii judecătoreşti, primăria a început dărâmarea construcţiei ilegale”, explică reprezentanţii Primăriei Timişoara.

CITEŞTE ŞI: VIDEO: Pericolul din staţiile GPL! Pompierii trag un semnal de alarmă!

De cealaltă parte, proprietarul clădirii demolate spune că totul e un abuz şi va merge până în pânzele albe pentru a-şi căuta dreptatea.

“Voi contesta și la CEDO, dacă nu se găseşte o rezolvare la Tribunalul din Timișoara. Având avizele toate, mi-a promis arhitectul, am avut mare încredere, că vine și îmi face și autorizația”, spune revoltat, Constantin Dobre, proprietarul clădirii.

 

 

 

 

Ultima modificare Joi, 13 Iunie 2019 16:58

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Continuă scandalul Timişoara Capitală Culturală Europeană! Roxana Iliescu, fost vicepreşedinte CJT, îi acuză pe cei de la Asociaţie că nu au depus niciun proiect cultural

Continuă scandalul Timişoara Capitală Culturală Europeană! Roxana Iliescu, fost vicepreşedinte CJT, îi acuză pe cei de la Asociaţie că nu au depus niciun proiect cultural

Vestea că Timişoara ar putea pierde mult râvnitul titlu de capitală culturală europeană i-a pus pe jar atât pe oamenii de rând, cât şi pe autorităţile publice şi centrale.

Detalii

Secretarul de stat, Ion Ardeal Ieremia, despre retragerea titlului de capitală culturală europeană: Sunt lucruri spuse la supărare

Secretarul de stat, Ion Ardeal Ieremia, despre retragerea titlului de capitală culturală europeană: Sunt lucruri spuse la supărare

După atacul dur al consilierului suedez, Cristoph Torch, care a atras atenţia că Timişoara riscă să piardă titlul de capital culturală europeană, a venit reacţia secretarului de stat, Ion Ardeal Ieremia.

Detalii

Pericol pentru Timişoara! Titlul de capitală culturală europeană riscă să fie pierdut!

Pericol pentru Timişoara! Titlul de capitală culturală europeană riscă să fie pierdut!

Semnal de alarmă tras de suedezul Cris Torch, care a coordonat echipa artistică a Asociaţiei Timişoara Capitală Cultural Europeană!

Detalii

Politică

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login