Skip to main content

FOTO: 3 maşini implicate într-un accident înfiorător! Intervine descarcerarea

S-a dat alarma, în urmăcu puţin timp, printr-un apel la 112, care anunţa un accident rutier grav.

Trei maşini au intrat în coliziune, pe DJ 709, în judeţul Arad, la ieşirea din localitatea Horia spre Şiria.

CITEŞTE ŞI: Întreruperi în furnizarea apei! Vezi aici localităţile afectate, săptămâna viitoare

Deocamdată nu se ştie cum s-a petrecut accidentul, însă la faţa locului au fost trimise de urgenţă, mai multe echipaje de medici, poliţişti şi pompieri.

Se pare că una dintre victime a rămas blocată în maşina distrusă în urma impactului, motiv pentru care este nevoie şi de intervenţia unui echipaj de descarcerare.

UPDATE:

Trei persoane au fost rănite, fiind transportate de urgenţă la spital.

Printre acestea este şi persona încarcerată, care era conştientă, la momentul intervenţiei.

A fost scoasă din autoturism de echipajul de descarcerare şi predată personalului medical de la faţa locului.

CITEŞTE ŞI: Doliu, pe scena politică locală! A murit unul dintre cei mai longevivi primari PSD

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Au fost finalizate serviciile de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2”, UAT Topolovăţu Mare

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Deşeuri Timiş anunţă finalizarea serviciilor de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2” – cod C3I1A0122000518, UAT Topolovăţu Mare.

Nicolae Robu va transforma Timișoara în cel mai mare centru economic din vestul țării (P)

Nicolae Robu, candidatul Alianței PSD-PNL pentru Primăria Timișoara, va transforma Timișoara în cel mai mare centru economic din vestul țării. Robu vrea să readucă orașul la statutul de altădată și va susține dezvoltarea afacerilor pe plan local.

Au fost finalizate serviciile de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2”, UAT Peciu Nou

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Deşeuri Timiş anunţă finalizarea serviciilor de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2” – cod C3I1A0122000518, UAT Peciu Nou.

Preambul pentru viitorul Consiliu Local: PSDPNL s-a aliat cu AUR și Șoșoacă împotriva lui Dominic Fritz în Biroul Electoral (P)

După ce Biroul Electoral de Circumscripție Timișoara a decis că Nicolae Robu a încălcat legea prin lipirea de afișe peste cele ale contracandidaților și a dispus înlăturarea lor, reprezentanții PSDPNL au contestat hotărârea la Biroul Electoral de Circumscripţie Județeană Timiş.

Corpul de Control al primarului Fritz, la Spitalul Municipal pentru RMN-urile ”cadou” făcute unui clan din oraș

Primarul Timişoarei anunţă verificări ample, la Spitalul Municipal, după ce fosta directoare s-a lăudat cu favorurile pe care le-a făcut ţiganilor de pe Loga, pentru a le câştiga bunăvoinţa.