Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Un deputat de Timiş îşi cere public scuze, în scandalul Referendumului! Pavel Popescu spune că a semnat ca primarul

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ecourile Referendumului pentru redefinirea familiei în Constituţie încă nu s-au stins, mai ales după ce un grup de parlamentari a găsit o metodă de a reaprinde focul.

Este vorba despre videoclipul prin care descuraja prezenţa loa vot şi în care protagonişti erau mai mulţi copii.

CITEŞTE ŞI: Delegaţia României s-a întors de la Edinburgh, unde a avut loc finala competiţiei internaționale de idei ClimateLaunchPad!

15 deputaţi şi senatori, majoritatea din PSD şi ALDE, au cerut o anchetă în acest caz, pe motiv că vor să afle dacă micuţii actori au avut acordul părinţilor pentru prestaţia din spot.

Printre semnatarii acestui demers se numără şi doi parlamentari de Timiş, ambii liberali: senatorul Ben-Oni Ardelean şi deputatul Pavel Popescu.

Acesta din urmă se disociază de această iniţiativă, explicând că a făcut o greşeală.

“Îmi cer scuze public pentru greșeala pe care am făcut-o susținând, prin semnătură, un demers de care nu am știut și anunț că îmi retrag semnătura. Mi s-a cerut semnătura pentru o întrebare, nu pentru o plângere. Eu nu am semnat nicio plângere. Vorbesc de - intrebarea adresată Autorității pentru Protecția Copilului privind Clipul ”Copiii referendumului” realizat de Papaya Advertising (…) Astăzi constat că am fost dus în eroare și m-am trezit în mijlocul unui scandal pe seama unui clip publicitar despre referendumul din 6-7 octombrie de care nu am avut habar până în urmă cu câteva ore (…) Mă simt vinovat pentru că am semnat ca primarul fără să verific cu atenție ce anume semnez și îmi asum asta, dar când mi s-a solicitat semnătura am fost încredințat că este vorba despre susținerea unei întrebări sau a unei inițiative legislative care avea ca scop protecția minorilor în ceea ce privește apariția lor în materiale audio-vizuale în spațiul public. Deh, încrederea nu e de dat oricui!

Pe viitor și tata dacă îmi va cere o semnătură am să verific de două ori înainte de-a semna!”, a scris Pavel Popescu pe pagina lui de facebook.

CITEŞTE ŞI: S-a cutremurat pământul în vestul țării! Seismul a fost resimțit în județul Arad

Deputatul de Timiş susţine că a semnat la rugămintea unui coleg de partid, şi nu a fost extrem de atent.

Şi asta pentru în Parlament există o cutumă privind semnarea iniţiativelor legislative.

 

 

Ultima modificare Marți, 06 Noiembrie 2018 16:53

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Dezinteres maxim! După ce au cerut la unison, autobuze spre Timişoara, locuitorii din Sînandrei s-au prezentat în număr mic, la dezbaterea pe această temă

Dezinteres maxim! După ce au cerut la unison, autobuze spre Timişoara, locuitorii din Sînandrei s-au prezentat în număr mic, la dezbaterea pe această temă

De câteva luni, cel mai aprins subiect din comuna Sînandrei îl reprezintă transportul în comun, sau mai bine zis lipsa lui.

Detalii

O nouă întâlnire în cadrul Alianței Vestului! Principala temă de discuție: Colaborarea pe programe culturale

O nouă întâlnire în cadrul Alianței Vestului! Principala temă de discuție: Colaborarea pe programe culturale

O nouă întâlnire de lucru în cadrul Alianței Vestului, din care fac parte cele mai mari orașe din vestul țării!

Detalii

Anunţ de interes public! Staţiunea Buziaş scoate la licitaţie o clădire şi terenul aferent!

Anunţ de interes public! Staţiunea Buziaş scoate la licitaţie o clădire şi terenul aferent!

S.C.DE TRATAMENT BALNEAR BUZIAȘ S.A. cu sediul în Buziaș, str. Avram Iancu, nr.12, cam.1, parter, tel. 0256/321.060, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., anunță vânzarea prin licitație deschisă cu strigare a unei clădiri şi a terenului aferent.

Detalii

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Meteo

Cannot get Timisoara location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.

Login