Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Ovidiu Sîrbu, Ministru Secretar de Stat ALDE în Ministerul Transporturilor, despre reabilitarea porţii de intrare în Timişoara, care a ucis un om

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cazul porții de intrare de pe Calea Lugojului, care în timpul furtunii din 17 septembrie 2017 s-a prăbușit și a luat viața unui tânăr student a fost intens dezbătut.

“Iată că după mult timp și multe întrebări , adevărul a ieșit la suprafață. Experții au stabilit de ce s-a prăbușit această poartă și cine se face vinovat de această problemă. Rezultatul: primăria Timișoara”, spune Ovidiu Sîrbu, ministru secretar de Stat în Ministerul Transporturilor.

CITEŞTE ŞI: Cum se colectează corect, deşeurile de plastic?

Documentul întocmit de experți arată că primăria Timișoara a încălcat lege după lege, cee ace a dus la producerea tragediei.

Asta în contextul a acceptat şi a decontat lucrări neconforme, în lipsa unor avize şi chiar a unui studiu de rezistenţă.

“Primarul Robu pare prins la înghesuială, o dă din bâlbâială în bâlbâială, și arată ca un copil pus la colt, care prins cu greșeala, repetă încontinuu <<n-am fost eu de vină>>. Cel puțin așa rezultă din afirmațiile disperate, făcute de dumnealui în presă, cum că <<om care să fie corect cu fanatism>> nu există. Să-l credem pe cuvânt sau să ne uităm la faptele domniei sale, care numai corectitudine cu fanatism nu indică?
Tot  <mai marele> administrației timișorene spune că cei vinovați trebuie să plătească pentru sângele nevinovat al tânărului care și-a pierdut viața și indică spre echipa pe spatele căreia și-a atribuit toate meritele. Că doar nu o să-și asume <<Măria Sa>> vreo greșeală. Înțelegem din declarațiile recente că la cinste și corectitudine atinge perfecțiunea, <<Nu 99,99, ci 100 %>>, spune dânsul”, a completat Ovidiu Sîrbu.

Reprezentantul ALDE regretă tragedia produsă, în care un tânăr student de 25 de ani a murit strivit sub greutatea porţii de intrare în oraş, care s-a prăbuşit peste maşina lui.

CITEŞTE ŞI: Un fost puşcăriaş a atacat o bătrână de 88 de ani! Cum l-au prins poliţiştii?

Nu există cuvinte pentru a comenta situația tânărului care și-a pierdut viața. Însă sunt suficiente cuvinte pentru a descrie grosolănia primarului Robu, care se crede ”Dumnezeul” tuturor și atunci când e de asumat o reușită și-o atribuie chiar dacă este pe spatele altora, iar când vine vorba de a se spăla pe mâini, o face îndreptând degetul arătător către oameni care l-au ajutat și i-au fost alături. Nimeni din primăria Timișoara nu face lucruri de capul său, fără ca primarul Robu să ia la cunoștiință, și asta vă spune un om care a lucrat acolo. Prin urmare atitudinea dumnealui de a da vina pe echipă este egală cu atitudinea unui laș. Vorbește de sânge nevinovat? Sânge nevinovat este și a echipei din primărie pe care încearcă să arunce vina, la fel cum este și al tânărului care a murit din cauza iresponsabilității lui. Autorizațiile de construire sunt avizate de primar. Înseamnă că cel care aruncă sânge nevinovat pe pereți este Robu. A făcut lucruri de mântuială, doar pentru a lua ochii timișorenilor și pentru a se lăuda, în timp ce a ignorat cu desăvârșire siguranța oamenilor”, a mai spus Ovidiu Sîrbu.

Ultima modificare Duminică, 30 Septembrie 2018 10:05

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Licitație pentru ultimul spațiu liber din incinta Bastionului!

Licitație pentru ultimul spațiu liber din incinta Bastionului!

Consiliul Județean Timiș anunță organizarea unei licitații cu strigare pentru închirierea ultimului spațiu rămas neînchiriat din Bastion!

Detalii

Consiliul Județean primește de la UE, banii investiți în trei drumuri din Timiș! Este vorba despre 4,7 milioane de euro

Consiliul Județean primește de la UE, banii investiți în trei drumuri din Timiș! Este vorba despre 4,7 milioane de euro

Consiliul Județean Timiș a semnat astăzi contractul de finanțare, prin care primește practic înapoi banii investiți în trei drumuri județene.

Detalii

Castelul Huniade și Opera Națională din Timișoara, reabilitate de Ministerul Culturii!

Castelul Huniade și Opera Națională din Timișoara, reabilitate de Ministerul Culturii!

Castelul Huniade și Palatul Culturii în care funcționează Opera și Teatrul Național vor fi reabilitate cu bani de la Ministerul Culturii.

Detalii

Politică

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Meteo

Mostly cloudy

5°C

Timișoara

Mostly cloudy
Humidity: 45%
Wind: E at 8.05 km/h
Sunday -2°C / 9°C Partly cloudy
Monday 0°C / 3°C SP_WEATHER_RAIN_AND_SNOW
Tuesday 0°C / 7°C Scattered showers

Login