Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Ovidiu Sîrbu, Ministru Secretar de Stat ALDE în Ministerul Transporturilor, despre reabilitarea porţii de intrare în Timişoara, care a ucis un om

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cazul porții de intrare de pe Calea Lugojului, care în timpul furtunii din 17 septembrie 2017 s-a prăbușit și a luat viața unui tânăr student a fost intens dezbătut.

“Iată că după mult timp și multe întrebări , adevărul a ieșit la suprafață. Experții au stabilit de ce s-a prăbușit această poartă și cine se face vinovat de această problemă. Rezultatul: primăria Timișoara”, spune Ovidiu Sîrbu, ministru secretar de Stat în Ministerul Transporturilor.

CITEŞTE ŞI: Cum se colectează corect, deşeurile de plastic?

Documentul întocmit de experți arată că primăria Timișoara a încălcat lege după lege, cee ace a dus la producerea tragediei.

Asta în contextul a acceptat şi a decontat lucrări neconforme, în lipsa unor avize şi chiar a unui studiu de rezistenţă.

“Primarul Robu pare prins la înghesuială, o dă din bâlbâială în bâlbâială, și arată ca un copil pus la colt, care prins cu greșeala, repetă încontinuu <<n-am fost eu de vină>>. Cel puțin așa rezultă din afirmațiile disperate, făcute de dumnealui în presă, cum că <<om care să fie corect cu fanatism>> nu există. Să-l credem pe cuvânt sau să ne uităm la faptele domniei sale, care numai corectitudine cu fanatism nu indică?
Tot  <mai marele> administrației timișorene spune că cei vinovați trebuie să plătească pentru sângele nevinovat al tânărului care și-a pierdut viața și indică spre echipa pe spatele căreia și-a atribuit toate meritele. Că doar nu o să-și asume <<Măria Sa>> vreo greșeală. Înțelegem din declarațiile recente că la cinste și corectitudine atinge perfecțiunea, <<Nu 99,99, ci 100 %>>, spune dânsul”, a completat Ovidiu Sîrbu.

Reprezentantul ALDE regretă tragedia produsă, în care un tânăr student de 25 de ani a murit strivit sub greutatea porţii de intrare în oraş, care s-a prăbuşit peste maşina lui.

CITEŞTE ŞI: Un fost puşcăriaş a atacat o bătrână de 88 de ani! Cum l-au prins poliţiştii?

Nu există cuvinte pentru a comenta situația tânărului care și-a pierdut viața. Însă sunt suficiente cuvinte pentru a descrie grosolănia primarului Robu, care se crede ”Dumnezeul” tuturor și atunci când e de asumat o reușită și-o atribuie chiar dacă este pe spatele altora, iar când vine vorba de a se spăla pe mâini, o face îndreptând degetul arătător către oameni care l-au ajutat și i-au fost alături. Nimeni din primăria Timișoara nu face lucruri de capul său, fără ca primarul Robu să ia la cunoștiință, și asta vă spune un om care a lucrat acolo. Prin urmare atitudinea dumnealui de a da vina pe echipă este egală cu atitudinea unui laș. Vorbește de sânge nevinovat? Sânge nevinovat este și a echipei din primărie pe care încearcă să arunce vina, la fel cum este și al tânărului care a murit din cauza iresponsabilității lui. Autorizațiile de construire sunt avizate de primar. Înseamnă că cel care aruncă sânge nevinovat pe pereți este Robu. A făcut lucruri de mântuială, doar pentru a lua ochii timișorenilor și pentru a se lăuda, în timp ce a ignorat cu desăvârșire siguranța oamenilor”, a mai spus Ovidiu Sîrbu.

Ultima modificare Duminică, 30 Septembrie 2018 10:05

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Zece obiective importante, în judeţul Timiş! Ce investiţii vrea să demareze Călin Dobra, cu bani de la Banca Mondială?

Zece obiective importante, în judeţul Timiş! Ce investiţii vrea să demareze Călin Dobra, cu bani de la Banca Mondială?

Noi planuri pentru dezvoltarea Timişoarei şi a judeţului Timiş, de această dată, anunţate de preşedintele Consiliului Judeţean, Călin Dobra.

Detalii

Dezinteres maxim! După ce au cerut la unison, autobuze spre Timişoara, locuitorii din Sînandrei s-au prezentat în număr mic, la dezbaterea pe această temă

Dezinteres maxim! După ce au cerut la unison, autobuze spre Timişoara, locuitorii din Sînandrei s-au prezentat în număr mic, la dezbaterea pe această temă

De câteva luni, cel mai aprins subiect din comuna Sînandrei îl reprezintă transportul în comun, sau mai bine zis lipsa lui.

Detalii

O nouă întâlnire în cadrul Alianței Vestului! Principala temă de discuție: Colaborarea pe programe culturale

O nouă întâlnire în cadrul Alianței Vestului! Principala temă de discuție: Colaborarea pe programe culturale

O nouă întâlnire de lucru în cadrul Alianței Vestului, din care fac parte cele mai mari orașe din vestul țării!

Detalii

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login