Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Consilierii locali PSD Timișoara: „Există grave probleme cu care se confruntă societățile comerciale din subordinea Primăriei!”

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Astăzi, grupul de consilieri locali PSD Timișoara a înregistrat, la Primăria Timișoara, o interpelare, referitoare la datoriile instituției față de societățile comerciale din subordine.

Consilierii locali PSD spun că societățile comerciale aflate în subordinea Primăriei se confruntă cu grave probleme financiare de mai multă vreme.

Aceștia fac referire la următoarele societăți: Societatea de Transort Public Timișoara, PIEȚE, HORTICULTURA, DRUMURI MUNICIPALE și COLTERM.

CITEȘTE ȘI: Daciana Sârbu părăsește PSD! Își va continua activitatea ca europarlamentar independent până la finalul mandatului

„În loc ca aceste probleme financiare să se redreseze și să permită desfășurarea activității în condiții de stabilitate economico-financiară, pe zi ce trece par să se adâncească și să atragă după sine agravarea situației în ansamblu. În contextul mai sus prezentat, considerăm că la baza problemelor financiare ale societăților comerciale mai sus menționate stau chiar datoriile pe care le are Primăria Municipiului Timișoara față de acestea. Creanțele societăților neîncasate de la P.M.T. au condus deseori la blocaje economice, creșterea dobânzii-creditor, întârzieri la plata salariilor ș.a.m.d.”, spun în interpelare consilierii locali PSD.

Consilieii locali PSD spun că sunt extrem de îngrijorați în ceea ce privește comportamentul economico-financiar neadecvat al Primăriei Municipiului Timișoara față de societățile comerciale al căror acționar majoritar este chiar Consiliul Local Timișoara.

CITEȘTE ȘI: Scandalos! Mâncare expirată la rafturile unui magazin! Polițiștii au intrat pe fir

„Iar dacă această instituție, respectiv P.M.T., nu își rectifică politica economică mai este doar un pas până la a se ajunge la o criză financiară acută ce duce la situația incapacității de plată. În calitate de acționari la aceste societăți, grupul consilierilor locali ai PSD Timișoara solicită ferm Primăriei Municipiului Timișoara să comunice în regim de urgență datoriile instituției înregistrate la data de 30.06.2018 pentru plata subvențiilor sau contravaloarea serviciilor prestate de către societățile enumerate mai sus”, mai spun în interpelare cosilierii locali PSD Timișoara.

Ultima modificare Vineri, 06 Iulie 2018 17:09

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Zece obiective importante, în judeţul Timiş! Ce investiţii vrea să demareze Călin Dobra, cu bani de la Banca Mondială?

Zece obiective importante, în judeţul Timiş! Ce investiţii vrea să demareze Călin Dobra, cu bani de la Banca Mondială?

Noi planuri pentru dezvoltarea Timişoarei şi a judeţului Timiş, de această dată, anunţate de preşedintele Consiliului Judeţean, Călin Dobra.

Detalii

Dezinteres maxim! După ce au cerut la unison, autobuze spre Timişoara, locuitorii din Sînandrei s-au prezentat în număr mic, la dezbaterea pe această temă

Dezinteres maxim! După ce au cerut la unison, autobuze spre Timişoara, locuitorii din Sînandrei s-au prezentat în număr mic, la dezbaterea pe această temă

De câteva luni, cel mai aprins subiect din comuna Sînandrei îl reprezintă transportul în comun, sau mai bine zis lipsa lui.

Detalii

O nouă întâlnire în cadrul Alianței Vestului! Principala temă de discuție: Colaborarea pe programe culturale

O nouă întâlnire în cadrul Alianței Vestului! Principala temă de discuție: Colaborarea pe programe culturale

O nouă întâlnire de lucru în cadrul Alianței Vestului, din care fac parte cele mai mari orașe din vestul țării!

Detalii

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login