Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Consilierii locali PSD Timișoara: „Există grave probleme cu care se confruntă societățile comerciale din subordinea Primăriei!”

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Astăzi, grupul de consilieri locali PSD Timișoara a înregistrat, la Primăria Timișoara, o interpelare, referitoare la datoriile instituției față de societățile comerciale din subordine.

Consilierii locali PSD spun că societățile comerciale aflate în subordinea Primăriei se confruntă cu grave probleme financiare de mai multă vreme.

Aceștia fac referire la următoarele societăți: Societatea de Transort Public Timișoara, PIEȚE, HORTICULTURA, DRUMURI MUNICIPALE și COLTERM.

CITEȘTE ȘI: Daciana Sârbu părăsește PSD! Își va continua activitatea ca europarlamentar independent până la finalul mandatului

„În loc ca aceste probleme financiare să se redreseze și să permită desfășurarea activității în condiții de stabilitate economico-financiară, pe zi ce trece par să se adâncească și să atragă după sine agravarea situației în ansamblu. În contextul mai sus prezentat, considerăm că la baza problemelor financiare ale societăților comerciale mai sus menționate stau chiar datoriile pe care le are Primăria Municipiului Timișoara față de acestea. Creanțele societăților neîncasate de la P.M.T. au condus deseori la blocaje economice, creșterea dobânzii-creditor, întârzieri la plata salariilor ș.a.m.d.”, spun în interpelare consilierii locali PSD.

Consilieii locali PSD spun că sunt extrem de îngrijorați în ceea ce privește comportamentul economico-financiar neadecvat al Primăriei Municipiului Timișoara față de societățile comerciale al căror acționar majoritar este chiar Consiliul Local Timișoara.

CITEȘTE ȘI: Scandalos! Mâncare expirată la rafturile unui magazin! Polițiștii au intrat pe fir

„Iar dacă această instituție, respectiv P.M.T., nu își rectifică politica economică mai este doar un pas până la a se ajunge la o criză financiară acută ce duce la situația incapacității de plată. În calitate de acționari la aceste societăți, grupul consilierilor locali ai PSD Timișoara solicită ferm Primăriei Municipiului Timișoara să comunice în regim de urgență datoriile instituției înregistrate la data de 30.06.2018 pentru plata subvențiilor sau contravaloarea serviciilor prestate de către societățile enumerate mai sus”, mai spun în interpelare cosilierii locali PSD Timișoara.

Ultima modificare Vineri, 06 Iulie 2018 17:09

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Sorin Supuran rupe legătura cu STPT! Va continua, totuși, să spună ce probleme are societatea

Sorin Supuran rupe legătura cu STPT! Va continua, totuși, să spună ce probleme are societatea

Fostul director al Societății de Transport Public Timișoara încheie orice legătură cu STPT.

Detalii

Ramona Olteanu este noul director economic de la Regia Autonomă „Administrația Canalul Navigabil Bega”

Ramona Olteanu este noul director economic de la Regia Autonomă „Administrația Canalul Navigabil Bega”

Fostul consilier local PSD, Ramona Olteanu, este, de astăzi, noul director economic al Administrației Canalul Navigabil Bega.

Detalii

FOTO: O nouă subcelulă a deponeului de la Ghizela, pentru depozitarea deșeurilor, este gata!

FOTO: O nouă subcelulă a deponeului de la Ghizela, pentru depozitarea deșeurilor, este gata!

Astăzi a fost recepționată subcelula 2.2 de la deponeul ecologic de la Ghizela.

Detalii

Politică

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Meteo

Clear

18°C

Timișoara

Clear
Humidity: 92%
Wind: NE at 11.27 km/h
Monday 18°C / 31°C Mostly sunny
Tuesday 18°C / 32°C Mostly sunny
Wednesday 18°C / 32°C Mostly sunny

Login