Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Nicolae Istrat- vicepresedinte ALDE Timișoara: “Poliția locală n-ar trebui să păzească panseluțele lui Robu, ci să vegheze la siguranța cetățeanului”

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dacă ar fi să ne luăm după mesajul de pe site-ul Poliției Locale Timișoara, am înțelege că misiunea aceste instituții este de “a asigura, în primul rând, un serviciu public profesionist, care își îndeplinește sarcinile în mod transparent, calitativ și cu responsabilitate, sensibil la nevoile comunității”.

CITEŞTE ŞI: Începe Operaţiunea Zebra! Ce se va întâmpla în această seară, la Timişoara?

Mare parte din timișoreni nu sunt însă, de acord. Aceasta este părerea vicepreşedintelui ALDE Timişoara, Nicolae Istrat, activitatea Poliţiei Locale din Timişoara.

”Infracționalitatea în Timișoara a crescut cu 5, 56% în decursul anului trecut și asta pentru că organele abilitate  primesc cu totul alte sarcini decât cele care ar trebui să vizeze siguranța cetățeanului. Poliția locală a fost creată pentru siguranța cetățeanului și nu în alte scopuri.  Repet, Poliția locală n-ar trebui să păzească panseluțele lui Robu, ci să vegheze asupra locuitorilor din oraș și a celor care îl vizitează.
Un alt punct important este cel al străzilor care ar trebui să fie iluminate public pentru a nu le oferi prilej tâlharilor să se manifeste. Din păcate, seri la rând străzi importante din centrul orașului sunt în beznă totală. Timișoara, ca oraș care se pregătește să devină Capitală Culturală Europeană 2021 trebuie să le ofere turiștilor siguranță și încredere, așa cum spune și sloganul Poliției Române. Poliția Locală Timișoara trebuie să se canalizeze pe aceste aspecte, iar administrația să pună mai mult accent pe siguranța timișorenilor. Dacă domnul primar nu acceptă sugestii, sperăm să ia în calcul cel puțin recomandările noastre, a cetățenilor care ne dorim un oraș sigur, în care să avem drumuri semnalizate, străzi iluminate public și curățenie. Să nu uităm că Timișoara a fost primul oraș din România cu străzile iluminate electric. Ne dorim să evoluăm!, a spus Nicolae Istrat-vicepreședinte ALDE Timiș.

CITEŞTE ŞI: Caz şocant! Identitatea unui bărbat mort în urmă cu mai bine de jumătate de an, este în continuare necunoscută

 

 

 

1 comentariu

 • Darius

  Decât să toace inutil sume colosale cu acești impostori locali , primăria mai bine ar investi în altceva! Sedii sociale de exemplu. Prostia locală NU are nici un fel de treabă cu munca de poliție !

  Raportează Darius Vineri, 06 Iulie 2018 18:10 Link la comentariu

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Zece obiective importante, în judeţul Timiş! Ce investiţii vrea să demareze Călin Dobra, cu bani de la Banca Mondială?

Zece obiective importante, în judeţul Timiş! Ce investiţii vrea să demareze Călin Dobra, cu bani de la Banca Mondială?

Noi planuri pentru dezvoltarea Timişoarei şi a judeţului Timiş, de această dată, anunţate de preşedintele Consiliului Judeţean, Călin Dobra.

Detalii

Dezinteres maxim! După ce au cerut la unison, autobuze spre Timişoara, locuitorii din Sînandrei s-au prezentat în număr mic, la dezbaterea pe această temă

Dezinteres maxim! După ce au cerut la unison, autobuze spre Timişoara, locuitorii din Sînandrei s-au prezentat în număr mic, la dezbaterea pe această temă

De câteva luni, cel mai aprins subiect din comuna Sînandrei îl reprezintă transportul în comun, sau mai bine zis lipsa lui.

Detalii

O nouă întâlnire în cadrul Alianței Vestului! Principala temă de discuție: Colaborarea pe programe culturale

O nouă întâlnire în cadrul Alianței Vestului! Principala temă de discuție: Colaborarea pe programe culturale

O nouă întâlnire de lucru în cadrul Alianței Vestului, din care fac parte cele mai mari orașe din vestul țării!

Detalii

Cele mai noi articole

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login