Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Haos în PMP Timiș, după plecarea Roxanei Iliescu! Sămărtinean este complet depășit de situație

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Mandatul de consilier județean al Roxanei Iliescu s-a încheiat astăzi, după ce Prefectura Timiș a emis ordinul de încetare de drept a mandatului, ca urmare a demisiei din partid.

Cu toate acestea, președintele PMP Timiș, Cornel Sămărtinean, nu a decis pe cine să nominalizeze în locul ei.

CITEȘTE ȘI: Festival istoric despre Primul Război Mondial, la Bastionul Theresia! Vezi aici programul complet

Teoretic urmează medicul Georgeta Rus, profesorul Radu Șumălan sau antreprenorul Sorin Cociobea. În practică însă, surse din partid spun că liderul PMP Timiş îl vrea pe Dumitru Boboi, locul 12 pe listă, sau măcar pe Marian Costea, locul 6 pe listă.

Tocmai de aceea întârzie o nominalizare şi tărăgănează lucrurile, pentru a găsi soluţii să îi îndepărteze pe ceilalţi, din calea favoriţilor lui.Şi că să salveze aparenţele, dă vina pe prefectul judeţului, care nu i-ar fi comunicat faptul că Roxana Iliescu şi-a pierdut calitatea de membru de partid. 

Fără nicio teamă de ridicol, Sămărtinean merge mai departe şi spune că în logica lui, Roxana Iliescu trebuie înlocuită cu... Roxana Iliescu.

Prefectul trebuie să țină cont de demisia din calitatea de membru de partid, astfel încât noi să putem să luăm lista și să nominalizăm pe altcineva, altfel noi nu putem nominaliza altă persoană, decât tot pe doamna Roxana Iliescu”, spune Sămărtinean.  

Chiar în timp ce făcea aceste declaraţii halucinante, prefectul a emis ordinul de încetare de drept a mandatului Roxanei Iliescu.

Având în vedere adresa prin care Partidul Mișcarea Populară a comunicat Instituției Prefectului, în data de 20 iunie, demisia doamnei Roxana Teodora Iliescu din calitatea de membru al PMP, prefectul Eva-Georgeta Andreaș e emis,astăzi, 21 iunie,  în conformitate cu dispozițiile art. 9  și art. 12 din Legea 394/2004, Ordinul de încetare de drept, înainte de expirarea duratei normale, a mandatului de consilier județean deținut de doamna Iliescu”, au transmis reprezentanții Prefecturii Timiș.

Chiar și așa președintele PMP Timiș ridică neputincios din umeri şi spune că nu ştie cine va fi al doilea PMP-ist din Consiliul Judeţean Timiş.

CITEȘTE ȘI: Bărbat rănit grav, după ce a fost implicat în două accidente! A ajuns cu mașina în șanț, apoi a fost izbit de un alt autoturism

Promisiunile fără acoperire făcute de Sămărtinean către mai mulţi membri de partid şi interesele obscure care îl ghidează fac imposibilă nominalizarea unui consilier judeţean până la următoare şedinţă a CJT.

 

Ultima modificare Joi, 21 Iunie 2018 16:52

1 comentariu

 • Prahanca Vasile

  După reguli nu ar putea numi pe cei care au lipsit 3 ședințe la rând s_au nu au participat la activități!

  Raportează Prahanca Vasile Joi, 21 Iunie 2018 19:28 Link la comentariu

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

VIDEO: A fost semnată Alianţa Vestului! Primarii din Timişoara, Arad, Oradea şi Cluj-Napoca vor să se rupă de Bucureşti

VIDEO: A fost semnată Alianţa Vestului! Primarii din Timişoara, Arad, Oradea şi Cluj-Napoca vor să se rupă de Bucureşti

Astăzi, la Timişoara s-a semnat protocolul de colaborare între oraşul de pe Bega, Arad, Oradea şi Cluj-Napoca.

Detalii

Asociaţia pentru Promovarea Turismului în Timiș a fost declarată organizaţie de utilitate publică

Asociaţia pentru Promovarea Turismului în Timiș a fost declarată organizaţie de utilitate publică

Asociaţia pentru Dezvoltarea şi Promovarea Turismului în judeţul Timiş a atins un nou statut, conferit în ultima şedinţă a Guvernului României.

Detalii

Facilități pentru Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului în Timiș, după ce a fost declarată de Guvern ca fiind de utilitate publică!

Facilități pentru Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului în Timiș, după ce a fost declarată de Guvern ca fiind de utilitate publică!

Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului în Timiș a fost declarată, în ședința de Guvern de astăzi, ca fiind de utilitate publică. 

Detalii

Politică

Cele mai noi articole

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Meteo

Mostly cloudy

2°C

Timișoara

Mostly cloudy
Humidity: 99%
Wind: W at 17.70 km/h
Thursday -2°C / 2°C Mostly cloudy
Friday -4°C / 2°C Mostly cloudy
Saturday -1°C / 1°C Cloudy

Login