Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Adrian Pau: “Eu cred că derapaje precum cel exprimat de către domnul C.T. Popescu nu au ce căuta în spaţiul public”

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Deputatul PSD, Adrian Pau, reacţionează dur la propunerea lui C. T. Popescu, care este de părere că numai românii cu diplomă de bacalaureat ar trebui să poată vota.

Parlamentarul a postat pe pagina lui de fabook, un text în care combate argumentat propunerea cunoscutului jurnalist.

Stupefiantă declaraţie a domnului C.T. Popescu prin care se exprimă opinia că numai cetăţenii români care au luat diploma de bacalaureat ar trebui să aibă dreptul de vot dovedeşte încă odată haosul din mintea unor „specialişti” care pun anateme poporului român.
O idee public exprimată şi care conţine o flagrantă propunere de încălcare a Constituţiei şi a drepturilor omului vehiculată în spaţiul public poate aduce deservicii imense poporului nostru şi aşa bulversat de tot felul de opinii şi păreri exprimate public.
Nu vreau să mă opresc la încălcarea Legii supreme sau a drepturilor omului dar vreau să fac un apel la ceea ce se cheamă conştiinţă.
Oare părinţii sau bunicii noştri (inclusiv ai domnului Popescu) aveau cu toţii bacalaureatul atunci când se exprimau democratic prin vot?
Oare domnul Popescu nu traieste în România şi nu ştie că mulţi copii inteligenţi nu au uneori posibilitatea materială de a merge la şcoală şi a lua şi bacalaureatul?
Oare domnul Popescu chiar nu cunoaşte multe cazuri în care copii care au crescut oile ori au muncit în gospodarie au devenit ulterior specialişti bine pregătiţi?
Oare Domnul Popescu nu ştie că de-a lungul istoriei noastre deciziile majore au fost luate de către popor „Unirea Naţiunea a făcut-o!” spunea însuşi Kogălniceanu.
Cu ce drept interzicem exprimarea liberă a individului legat de viitorul său?
Eu cred că derapaje precum cel exprimat de către domnul C.T. Popescu nu au ce căuta în spaţiul public şi aduc deservicii românilor.
Cu tot respectul pentru alte opinii interesante, în cazul dreptului la vot sunteţi „pe arătură” domnule CTP!
P.S:
Scuzati exprimarea „neacademică” şi pe neînţelesul elitei cu drept de vot-conform doleanţelor dvs.
Adrian Radu Pau
Deputat
Timiş

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Timişorenii vor plăti de anul viitor, impozite şi taxe locale mai mari! ALDE s-a opus acestui proiect

Timişorenii vor plăti de anul viitor, impozite şi taxe locale mai mari! ALDE s-a opus acestui proiect

De anul viitor, la Timişoara, cresc impozitele pe maşini şi terenuri, dar şi mai multe taxe locale.

Detalii

CONVOCATOR NR.236/13.11.2018 al Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor S.N. Aeroportul Internaţional Timişoara – “Traian Vuia” S.A cu Completare la ordinea de zi a Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor S.N. Aeroportul Internaţional T

CONVOCATOR NR.236/13.11.2018 al Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor S.N. Aeroportul Internaţional Timişoara – “Traian Vuia” S.A cu Completare la ordinea de zi a Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor S.N. Aeroportul Internaţional T

Consiliul de Administraţie al S.N. Aeroportul Internaţional Timişoara – “Traian Vuia” S.A., cu sediul în com. Ghiroda, str. Aeroport nr. 2, jud. Timis, având nr. înmatriculare la ORCT J35/1183/1998, Cod Fiscal RO 11178217,

Detalii

Politică

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Meteo

Cloudy

-1°C

Timișoara

Cloudy
Humidity: 98%
Wind: W at 8.05 km/h
Tuesday -3°C / -1°C Cloudy
Wednesday -6°C / -1°C Mostly cloudy
Thursday -8°C / -1°C Mostly cloudy

Login