Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Adrian Pau: “Eu cred că derapaje precum cel exprimat de către domnul C.T. Popescu nu au ce căuta în spaţiul public”

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Deputatul PSD, Adrian Pau, reacţionează dur la propunerea lui C. T. Popescu, care este de părere că numai românii cu diplomă de bacalaureat ar trebui să poată vota.

Parlamentarul a postat pe pagina lui de fabook, un text în care combate argumentat propunerea cunoscutului jurnalist.

Stupefiantă declaraţie a domnului C.T. Popescu prin care se exprimă opinia că numai cetăţenii români care au luat diploma de bacalaureat ar trebui să aibă dreptul de vot dovedeşte încă odată haosul din mintea unor „specialişti” care pun anateme poporului român.
O idee public exprimată şi care conţine o flagrantă propunere de încălcare a Constituţiei şi a drepturilor omului vehiculată în spaţiul public poate aduce deservicii imense poporului nostru şi aşa bulversat de tot felul de opinii şi păreri exprimate public.
Nu vreau să mă opresc la încălcarea Legii supreme sau a drepturilor omului dar vreau să fac un apel la ceea ce se cheamă conştiinţă.
Oare părinţii sau bunicii noştri (inclusiv ai domnului Popescu) aveau cu toţii bacalaureatul atunci când se exprimau democratic prin vot?
Oare domnul Popescu nu traieste în România şi nu ştie că mulţi copii inteligenţi nu au uneori posibilitatea materială de a merge la şcoală şi a lua şi bacalaureatul?
Oare domnul Popescu chiar nu cunoaşte multe cazuri în care copii care au crescut oile ori au muncit în gospodarie au devenit ulterior specialişti bine pregătiţi?
Oare Domnul Popescu nu ştie că de-a lungul istoriei noastre deciziile majore au fost luate de către popor „Unirea Naţiunea a făcut-o!” spunea însuşi Kogălniceanu.
Cu ce drept interzicem exprimarea liberă a individului legat de viitorul său?
Eu cred că derapaje precum cel exprimat de către domnul C.T. Popescu nu au ce căuta în spaţiul public şi aduc deservicii românilor.
Cu tot respectul pentru alte opinii interesante, în cazul dreptului la vot sunteţi „pe arătură” domnule CTP!
P.S:
Scuzati exprimarea „neacademică” şi pe neînţelesul elitei cu drept de vot-conform doleanţelor dvs.
Adrian Radu Pau
Deputat
Timiş

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Reacția lui Nicolae Robu, la panourile publicitare care promovează familia tradițională și care au împânzit Timișoara

Reacția lui Nicolae Robu, la panourile publicitare care promovează familia tradițională și care au împânzit Timișoara

Panouri de mari dimensiuni, care îndeamnă lumea să voteze DA, la referendum, au apărut în mai multe zone ale Timișoarei.

Detalii

Laura Chindriș, consilier local ALDE: ”Robu nu știe că după toamnă vine iarnă. Timișoara, fără contract de deszăpezire”

Laura Chindriș, consilier local ALDE: ”Robu nu știe că după toamnă vine iarnă. Timișoara, fără contract de deszăpezire”

Consilierul local ALDE, Laura Chindriș este nemulțumită de atitudinea nepăsătoare, spune ea, a primarului Nicolae Robu cu privire contractele de deszăpezire.

Detalii

S-au finalizat controalele pe râurile din Banat! O comisie româno-sârbă a verificat starea cursurilor de apă și modul în care sunt întreţinute digurile

S-au finalizat controalele pe râurile din Banat! O comisie româno-sârbă a verificat starea cursurilor de apă și modul în care sunt întreţinute digurile

Comisia hidrotehnică româno-sârbă a finalizat verificările de toamnă la lucrările cu rol de apărare împotriva inundaţiilor de pe teritoriul României.

Detalii

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Meteo

Mostly cloudy

12°C

Timișoara

Mostly cloudy
Humidity: 58%
Wind: N at 17.70 km/h
Wednesday 3°C / 16°C Sunny
Thursday 3°C / 18°C Sunny
Friday 5°C / 22°C Sunny

Login