Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Viorica Dăncilă, susţinută de organizaţiile PSD din vestul ţării! A fost semnată o rezoluţie în acest sens

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Premierul Viorica Dăncilă are susţinerea organizaţiilor PSD din vestul ţării.

Astăzi la Timişoara reprezentanţii Organizaţiilor Judeţene Timiş, Caraş-Severin, Arad şi Hunedoara ale Partidului Social Democrat şi vicepreşedinţii regionali Mihai Fifor şi Natalia Intotero, au adoptat o rezoluţie de susţinere a premierului României, Viorica Dăncilă, a echipei guvernamentale, precum şi a conducerii Partidului Social Democrat.

In plus, social democraţii spun că vor ieşi şi in stradă dacă este cazul pentru a-şi arăta susţinerea faţă de Dăncilă.

Azi am avut o întâlnire regională a PSD Timiş. Au participat preşedinţii regionali. În  cadrul acestei întâlniri la care au fost prezenţi şi toţi parlamentarii PSD, pe lângă toate problemele tehnice, un lucru important e faptul că s-a aprobat prin vot o rezoluţie de susţinere a doamnei premier Viorica Dăncilă şi a conducerii PSD la nivel naţional. S-a transmis un mesaj foarte clar din partea tuturor membrilor PSD că avem nevoie de stabilitate, că România nu îşi mai permite schimbarea primului ministru, şi că guvernarea PSD prin măsurile pe care le propune este pe drumul cel bun. Această rezoluţie a fost votată în unanimitate. A fost un mesaj foarte clar. Suntem pregătiţi oricum, inclusiv prin a ieşi în stradă, pentru ca nu e normal ca PSD sa piardă guvernarea”, spune preşedintele PSD Timiş, Călin Dobra. 

Suntem la Timişoara pentru prima dată după ce noua conducere a PSD a fost aleasă. Am ales să fim aici la Timişoara alături de colegi. S-au discutat probleme organizatorice, legate de activitatea politică, dar am profitat de această oportunitate şi am adus la cunoştinţa colegilor noile măsuri”, spune Natalia Intotero, ministrul Românilor de Pretutindeni şi vicepreşedinte al Regiunii Vest.

 „V-a informat preşedintele Organizaţiei Judeţene Timiş despre agenda întâlnirii de astăzi. Tema principală a fost aceea a plângerii depuse de Ludovic Orban împotriva prim ministrului. Si organizaţia PSD Timiş şi celelalte din vest nu pot trimite decât un singur mesaj. Nu putem sta pasivi la modul în care se încearcă discreditarea prim ministrului al României”, a declarat şi Mihai Fifor.

Ultima modificare Sâmbătă, 19 Mai 2018 17:22

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Timişorenii vor plăti de anul viitor, impozite şi taxe locale mai mari! ALDE s-a opus acestui proiect

Timişorenii vor plăti de anul viitor, impozite şi taxe locale mai mari! ALDE s-a opus acestui proiect

De anul viitor, la Timişoara, cresc impozitele pe maşini şi terenuri, dar şi mai multe taxe locale.

Detalii

CONVOCATOR NR.236/13.11.2018 al Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor S.N. Aeroportul Internaţional Timişoara – “Traian Vuia” S.A cu Completare la ordinea de zi a Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor S.N. Aeroportul Internaţional T

CONVOCATOR NR.236/13.11.2018 al Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor S.N. Aeroportul Internaţional Timişoara – “Traian Vuia” S.A cu Completare la ordinea de zi a Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor S.N. Aeroportul Internaţional T

Consiliul de Administraţie al S.N. Aeroportul Internaţional Timişoara – “Traian Vuia” S.A., cu sediul în com. Ghiroda, str. Aeroport nr. 2, jud. Timis, având nr. înmatriculare la ORCT J35/1183/1998, Cod Fiscal RO 11178217,

Detalii

Politică

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Meteo

Cloudy

-1°C

Timișoara

Cloudy
Humidity: 98%
Wind: W at 8.05 km/h
Monday -3°C / -1°C Cloudy
Tuesday -3°C / -1°C Cloudy
Wednesday -6°C / -1°C Mostly cloudy

Login