Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Viorica Dăncilă, susţinută de organizaţiile PSD din vestul ţării! A fost semnată o rezoluţie în acest sens

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Premierul Viorica Dăncilă are susţinerea organizaţiilor PSD din vestul ţării.

Astăzi la Timişoara reprezentanţii Organizaţiilor Judeţene Timiş, Caraş-Severin, Arad şi Hunedoara ale Partidului Social Democrat şi vicepreşedinţii regionali Mihai Fifor şi Natalia Intotero, au adoptat o rezoluţie de susţinere a premierului României, Viorica Dăncilă, a echipei guvernamentale, precum şi a conducerii Partidului Social Democrat.

In plus, social democraţii spun că vor ieşi şi in stradă dacă este cazul pentru a-şi arăta susţinerea faţă de Dăncilă.

Azi am avut o întâlnire regională a PSD Timiş. Au participat preşedinţii regionali. În  cadrul acestei întâlniri la care au fost prezenţi şi toţi parlamentarii PSD, pe lângă toate problemele tehnice, un lucru important e faptul că s-a aprobat prin vot o rezoluţie de susţinere a doamnei premier Viorica Dăncilă şi a conducerii PSD la nivel naţional. S-a transmis un mesaj foarte clar din partea tuturor membrilor PSD că avem nevoie de stabilitate, că România nu îşi mai permite schimbarea primului ministru, şi că guvernarea PSD prin măsurile pe care le propune este pe drumul cel bun. Această rezoluţie a fost votată în unanimitate. A fost un mesaj foarte clar. Suntem pregătiţi oricum, inclusiv prin a ieşi în stradă, pentru ca nu e normal ca PSD sa piardă guvernarea”, spune preşedintele PSD Timiş, Călin Dobra. 

Suntem la Timişoara pentru prima dată după ce noua conducere a PSD a fost aleasă. Am ales să fim aici la Timişoara alături de colegi. S-au discutat probleme organizatorice, legate de activitatea politică, dar am profitat de această oportunitate şi am adus la cunoştinţa colegilor noile măsuri”, spune Natalia Intotero, ministrul Românilor de Pretutindeni şi vicepreşedinte al Regiunii Vest.

 „V-a informat preşedintele Organizaţiei Judeţene Timiş despre agenda întâlnirii de astăzi. Tema principală a fost aceea a plângerii depuse de Ludovic Orban împotriva prim ministrului. Si organizaţia PSD Timiş şi celelalte din vest nu pot trimite decât un singur mesaj. Nu putem sta pasivi la modul în care se încearcă discreditarea prim ministrului al României”, a declarat şi Mihai Fifor.

Ultima modificare Sâmbătă, 19 Mai 2018 17:22

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

S-au finalizat controalele pe râurile din Banat! O comisie româno-sârbă a verificat starea cursurilor de apă și modul în care sunt întreţinute digurile

S-au finalizat controalele pe râurile din Banat! O comisie româno-sârbă a verificat starea cursurilor de apă și modul în care sunt întreţinute digurile

Comisia hidrotehnică româno-sârbă a finalizat verificările de toamnă la lucrările cu rol de apărare împotriva inundaţiilor de pe teritoriul României.

Detalii

Bani pentru primăriile din Timiș! Consiliul Județean a împărțit 9 milioane de lei

Bani pentru primăriile din Timiș! Consiliul Județean a împărțit 9 milioane de lei

Consiliul Județean a împrățit sumele din impozitul pe venit pentru echilibrarea bugetelor locale.

Detalii

Aeroportul din Timişoara, mai aproape de pasageri! Cum poţi afla toate informaţiile de care ai nevoie, direct de pe telefon?

Aeroportul din Timişoara, mai aproape de pasageri! Cum poţi afla toate informaţiile de care ai nevoie, direct de pe telefon?

Aeroportul Internațional Timișoara – Traian Vuia deține din acest an o aplicație online care oferă pasagerilor informații actualizate în timp real cu privire la orarul zborurilor, servicii precum și alte tipuri de informații utile.

Detalii

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Meteo

Partly cloudy

13°C

Timișoara

Partly cloudy
Humidity: 87%
Wind: ESE at 11.27 km/h
Sunday 12°C / 24°C Mostly cloudy
Monday 10°C / 17°C Showers
Tuesday 6°C / 16°C Mostly sunny

Login