Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Culmea penibilului! Sămărtinean minte cu neruşinare, fără teamă de ridicol!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Disperat să scape de Roxana Iliescu din partid, deputatul PMP, Cornel Sămărtinean, calcă pe cadavre.

De-a lungul timpului a avut mai multe tentative de a o mazili pe cea care l-a adus în Partidul Mişcarea Populară, dar de care acum se teme teribil.

De altfel, exact acesta este motivul pentru care Sămărtinean vrea să o înlăture pe Roxana Iliescu din orice structură.

CITEŞTE ŞI: Comercianții din piețe, arși la buzunare de polițiști! Ce s-a întâmplat?

A încercat să o excludă de mai multe ori, dar nu l-a lăsat conducerea centrală a PMP. Apoi, a organizat un simulacru de alegeri pe care le-a câştigat cu proprii angajaţi pe care i-a făcut peste noapte, membri de partid, cu drept de vot.

Nu a reuşit însă să câştige şi simpatia colegilor, care l-au “mirosit” imediat şi şi-au dat seama din ce specie face parte.

În aceste condiţii, vremelnicul deputat şi preşedinte al PMP Timiş vede în continuare o ameninţare în persoana Roxanei Iliescu, pe care acum o vrea dată jos din funcţia de vicepreşedinte CJT.

A cerut prefectului de Timiş să o schimbe, doar că nu a adus niciun document care să ateste că Iliescu nu mai este membru PMP, aşa cum susţine el. Cu toate acestea, tot el arată cu degetul şi o ameninţă pe Eva Andreaş, reprezentantul Guvernului în teritoriu.

“Cer demisia prefectului de Timiș. În loc să se ia deciziile la prefectură, acestea se iau la sediul PSD. PMP a depus în data de 11 aprilie o solicitare prin care a informat Prefectura de demisia doamnei Roxana Iliescu (…) Ea nu mai este membru de partid. Există demisia scrisă la București a Roxanei Iliescu, la sediul central al partidului(…) Doamna prefect ne-a solicitat suplimentar să-i transmitem în xerocopie demisia doamnei Roxana Iliescu”, a spus astăzi, Cornel Sămărtinean care a i-a minţit pe jurnalişti cu nonşalanţă, spunând că a demisia scrisă a Roxanei Iliescu există.

CITEŞTE ŞI: AJOFM Timiş organizează Bursa locurilor de muncă pentru persoanele de etnie romă!

Sămărtinean este contrazis chiar de cea în cauză, care spun că şi-a anunţat demisia doar la nivel declarativ şi niciodată nu a sscris ceva în acest sens. Ba mai mult, se pare că nici nu intenţionează să părăseascăpartidul în care a intrat chiar de la înfiinţare.

În urma discuției purtate cu președintele partidului, domnul Traian Băsescu, am hotărât împreună să amân orice decizie privind eventuala mea demisie din partid. Este foarte probabil ca întreaga situație să fie clarificată după congresul PMP din 16 iunie. Nu există o demisie scrisă a mea din PMP”, a scris Roxana Iliescu, pe facebook.

 

 

Ultima modificare Vineri, 11 Mai 2018 16:15

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Ramona Olteanu este noul director economic de la Regia Autonomă „Administrația Canalul Navigabil Bega”

Ramona Olteanu este noul director economic de la Regia Autonomă „Administrația Canalul Navigabil Bega”

Fostul consilier local PSD, Ramona Olteanu, este, de astăzi, noul director economic al Administrației Canalul Navigabil Bega.

Detalii

FOTO: O nouă subcelulă a deponeului de la Ghizela, pentru depozitarea deșeurilor, este gata!

FOTO: O nouă subcelulă a deponeului de la Ghizela, pentru depozitarea deșeurilor, este gata!

Astăzi a fost recepționată subcelula 2.2 de la deponeul ecologic de la Ghizela.

Detalii

Reacţia PSD Timiş, la dezvăluirile lui Sorin Supuran, privind matrapazlâcurile care se petrec la fosta RATT

Reacţia PSD Timiş, la dezvăluirile lui Sorin Supuran, privind matrapazlâcurile care se petrec la fosta RATT

Piese de schimb cumpărate pe bani grei, de la firme de apartament, carburanţi achiziţionaţi din acelaşi loc sau lucrări nerealizate ori prost făcute, dar decontate, precum şi defecţiuni ale mijloacelor de transport şi de agrement.

Detalii

Politică

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Meteo

Mostly cloudy

20°C

Timișoara

Mostly cloudy
Humidity: 94%
Wind: NW at 11.27 km/h
Thursday 17°C / 28°C Partly cloudy
Friday 17°C / 29°C Partly cloudy
Saturday 18°C / 30°C Partly cloudy

Login