Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Reacția dură a Biancăi Gavriliță, deputat PSD Timiș: Robu are o mânie necontrolată, provenită din frustrări!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dezbaterea publică, din sala de consiliu a municipalității, cu privire la prelungirea contractului de închiriere dintre PSD Timiș și primărie pentru sediu s-a încheiat cu nicio concluzie clară.

În urma dezbaterii, deputatul PSD de Timiș, Bianca Gavriliță, și-a transmis nemulțumirirea cu privirea la atitudinea primarului, care “dă dovadă de vătaf pe plantație”.

Bianca Gavriliță susține că dezbaterea publică pe acest subiect nu își avea rostul, mai ales fiindcă, în cazul altor partide politice, nu s-a pus problema unei dezbateri.

CITEȘTE ȘI: Operaţiune de salvare contracronomentru, după ce o maşină a plonjat în apă!

“Dincolo de penibilul situației, aceea de a organiza o dezbatere publică pe un asemenea subiect, pot să constat doar că vremelnicul ocupant al fotoliului de primar iese din zona democrației, a dialogului între partid și dă încet, încet dovadă de noi accese de vătaf pe plantație. Este pentru prima dată când se organizează o asemenea dezbatere pe un asemenea subiect. În cazul tuturor celorlate partide, care beneficiază de sedii în centrul orașului, nu a fost nevoie de vreo dezbatere publică, nu s-au purtat negocieri, iar primarul nu a amenințat pe nimeni. Mai mult, prezența extrem de redusă de la dezbaterea de astăzi, doar un reprezentant al societății civile și un revoluționar, consilier local PNL, a demonstrat, dacă mai era necesar, că subiectul nu este nicidecum de interes pentru timișoreni, ci reprezintă o altă modalitate de șicanare din partea actualului primar, care transformă totul într-o luptă personală, dezvoltând obsesii”, a transmis Bianca Gavriliță.

Gavriliță susține că dezbaterea a reprezentat doar un joc politic ieftin, deoarece valoarea chiriei în cazul partidelor politice este stabilită prin lege.

“M-aș fi așteptat la organizarea de dezbateri publice pentru chestiuni cu adevărat importante pentru timișoreni cum ar fi scumpirea biletelor RATT, în condițiile în care regia primește subvenții uriașe sau alte asemenea subiecte care afectează populația orașului dar marea problema a edilului șef este sediul PSD. În ceea ce privește enunțurile formulate de Nicolae Robu care trimite PSD la Giroc pentru a-și ridica acolo un sediu demonstrează ca actualul edil transformă totul într-un război personal”, spune Bianca Gavriliță.

CITEȘTE ȘI: Pelerinajul Floriilor, și în acest an la Timișoara! Va avea loc sâmbătă

Deputatul de Timiș spune că social democrații s-au obișnuit cu imaginația bogată a primarului.

“Ne-am obișnuit deja cu, hai să spunem, imaginația bogată a primarului Robu, dar care câteodata se apropie de marginea scenariilor paranoice, în care PSD este dușmanul absolut al Timișoarei și este vinovat pentru toate greșelile pe care, de fapt, le face domnia sa, pentru haosul din trafic, pentru semaforizarea excesivă, pentru găurile din asfalt acoperite pe timp de ninsoare și așa mai departe. Dar să încerci să acuzi Partidul Social Democrat că reprezintă <Grupul Împotriva Timișoarei> arată că în orice acțiune edilul e mânat doar de o furie necontrolată, întemeiată pe un orgoliu ce izvorăște din propriile-i frustrări”, a încheiat deputatul Bianca Gavriliță.

Ultima modificare Vineri, 30 Martie 2018 10:23

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Timişorenii vor plăti de anul viitor, impozite şi taxe locale mai mari! ALDE s-a opus acestui proiect

Timişorenii vor plăti de anul viitor, impozite şi taxe locale mai mari! ALDE s-a opus acestui proiect

De anul viitor, la Timişoara, cresc impozitele pe maşini şi terenuri, dar şi mai multe taxe locale.

Detalii

CONVOCATOR NR.236/13.11.2018 al Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor S.N. Aeroportul Internaţional Timişoara – “Traian Vuia” S.A cu Completare la ordinea de zi a Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor S.N. Aeroportul Internaţional T

CONVOCATOR NR.236/13.11.2018 al Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor S.N. Aeroportul Internaţional Timişoara – “Traian Vuia” S.A cu Completare la ordinea de zi a Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor S.N. Aeroportul Internaţional T

Consiliul de Administraţie al S.N. Aeroportul Internaţional Timişoara – “Traian Vuia” S.A., cu sediul în com. Ghiroda, str. Aeroport nr. 2, jud. Timis, având nr. înmatriculare la ORCT J35/1183/1998, Cod Fiscal RO 11178217,

Detalii

Politică

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Meteo

Mostly cloudy

-6°C

Timișoara

Mostly cloudy
Humidity: 98%
Wind: NW at 9.66 km/h
Wednesday -8°C / -3°C Partly cloudy
Thursday -9°C / -1°C Mostly cloudy
Friday -6°C / 0°C Mostly cloudy

Login