Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Gheorghe Ciuhandu, despre Nicolae Robu: Un mincinos și un nerușinat!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Fostul primar al Timișoarei, Gheorghe Ciuhandu, îl urechează dur pe Nicolae Robu, pentru minciunile aberante, aruncate în ultima perioadă în spațiul public.

Primarul orașului din perioada 1996 - 2012 spune că actualul primar al Timișoarei se mândrește cu proiectele câstigate de administrația pe care a condus-o vreme de 16 ani.

Gheorghe Ciuhandu i-a lăsat lui Nicolae Robu 37 de proiecte cu finanțare europeană în valoare de 170.000.000 de euro.

CITEȘTE ȘI: PSD Timiș, replică dură la adresa lui Robu: Se face că plouă, când afară ninge!

Pasajul Michelangelo, centrul istoric al Timișoarei, reabilitarea malurilor canalului Bega, extinderea rețelelor de troleibuz Dumbrăvița și Ghiroda, reabilitarea, modernizarea și echiparea maternității de pe strada Odobescu, reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea și echiparea liceelor C.D. Loga, Nikolaus Lenau și Calderon, toate sunt proiecte moștenite de actualul primar al urbei.

“Dl. Robu, în loc să spună „mulțumesc” (sau cel puțin să aibă bunul simț să tacă dacă nu e capabil să recunoască și meritele altora), nu numai că nu a fost în stare să le pună pe toate în aplicare, dar și le-a asumat cu nerușinare pe cele realizate, a tăiat panglici susținând că datorită lui s-au întâmplat toate, că el este cel care modernizează Timișoara „în forță” și alte asemenea minciuni”, a declarat fostul primar al Timișoarei, Gheorghe Ciuhandu.

Fostul edil mai spune că Nicolae Robu este un prost administrator al banului public și că acesta nu este capabil să atragă fonduri europene pentru a demara lucrări de amploare.

CITEȘTE ȘI: Super oferte pentru concedii la Târgul de Turism "Vacanţa"! Care sunt cele mai căutate destinaţii?

Ciuhandu dă exemplu cele două pasaje finalizate recent, Jiul și Popa Șapcă, proiecte care au fost finanțate din banii adunați de la timișoreni.

Fostul primar al Timișoarei încheie punctul de vedere, referindu-se la ideile deplasate ale actualului șef al urbei, care visează la metrou, palmieri, fântâni muzicale, AC/DC și Metallica, în loc să se gândească cum să finalizeze Planul Urbanistic General, cum să atragă fonduri externe, cum să scrie proiecte, cum să resolve probleme concrete, cum să pregătească Timișoara pentru 2021, pentru a nu ne face de rușine.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Timişorenii vor plăti de anul viitor, impozite şi taxe locale mai mari! ALDE s-a opus acestui proiect

Timişorenii vor plăti de anul viitor, impozite şi taxe locale mai mari! ALDE s-a opus acestui proiect

De anul viitor, la Timişoara, cresc impozitele pe maşini şi terenuri, dar şi mai multe taxe locale.

Detalii

CONVOCATOR NR.236/13.11.2018 al Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor S.N. Aeroportul Internaţional Timişoara – “Traian Vuia” S.A cu Completare la ordinea de zi a Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor S.N. Aeroportul Internaţional T

CONVOCATOR NR.236/13.11.2018 al Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor S.N. Aeroportul Internaţional Timişoara – “Traian Vuia” S.A cu Completare la ordinea de zi a Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor S.N. Aeroportul Internaţional T

Consiliul de Administraţie al S.N. Aeroportul Internaţional Timişoara – “Traian Vuia” S.A., cu sediul în com. Ghiroda, str. Aeroport nr. 2, jud. Timis, având nr. înmatriculare la ORCT J35/1183/1998, Cod Fiscal RO 11178217,

Detalii

Politică

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Meteo

Mostly cloudy

-6°C

Timișoara

Mostly cloudy
Humidity: 99%
Wind: NW at 8.05 km/h
Wednesday -8°C / -3°C Partly cloudy
Thursday -9°C / -1°C Mostly cloudy
Friday -6°C / 0°C Mostly cloudy

Login