Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

PSD Timiș, replică dură la adresa lui Robu: Se face că plouă, când afară ninge!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

PSD Timiș reacționează, în urma atacurilor lui Nicolae Robu la adresa fostului primar, Gheorghe Ciuhandu.

Social democrații îi cer actualului primar să fie responsabil, asumat și să nu caute vinovați în administrațiile anterioare ale Primăriei Timișoara.

CITEȘTE ȘI: Oamenii străzii, salvați de la hipotermie de polițiștii locali

“Este firesc ca, oriunde în lume, să se circule în condiții de iarnă atunci când condițiile meteo afectează circulația, dar, autoritățile locale trebuie ca permanent și eficient să acționeze pentru fluidizarea traficului. Am putea înțelege obiectiv că atunci când sunt ninsori abundente traficul să fie perturbat într-o anumită măsură. Dar, după 7 ani (!) de mandat să cauți vinovați în administrațiile PMT anterioare dovedește o totală lipsă de responsabilitate și până la urmă de caracter”, au transmis social democrații pe Facebook.

Aceștia precizează că “moștenirea grea”, lăsată de Ciuhandu, așa cum îi spune Robu, nu reprezintă o scuză pentru faptele sale, motiv pentru care edilul nu se poate ascunde cu șoferul său în mașină, să ne vorbească despre concerte rock și să se facă că plouă, când de fapt afară ninge.

CITEȘTE ȘI: Sirian, angajat „la negru”, în Timişoara! Firma la care lucra, amendată cu 10.000 de lei

“Mai credea cineva că primarul Nicolae Robu va fi în mijlocul evenimentelor și va coordona atent acțiunile de deszăpezirile la fel cum NU a făcut nici iarna trecută? Primarul Nicolae Robu ne-a comunicat pe Facebook că dânsul discută în “cercuri elevate” la Viena despre orașe inteligente, și astfel, înțelegem că dânsul nu mai are timp să rezolve problemele mărunte, cum ar fi zăpada de pe străzile orașului Timișoara. Însă cu mult tupeu, ne transmite mesaje pe rețele de socializare prin care aruncă vina pe administrația anterioară. Îi reamintim domnului Robu că este primar din 2012 și nicidecum nu trece acum, în 2018, prin prima iarnă cu zăpadă în Timișoara. Ce ar trebui să facem noi, cetățenii, ce trebuie să facă reprezentanții mass-media? Să stăm cuminți până în 2030 și să nu facem nicio critică, așteptând linia de metrou care ne va da posibilitatea să circulăm subteran pentru a nu ne afecta zăpada de pe carosabilul suprateran?!”, au mai scris cei de la PSD Timiș.

Totodată, social democrații susțin că, pe lângă problemele pe care le are Timișoara, cum ar fi semaforizarea, singurul lucru care mai lipsea era traficul îngreunat sau blocat pe străzile pline cu zăpadă.

În încheiere, PSD Timiș îi transmite primarului să ia măsuri și să lase baladele cântate la chitară pentru sezonul de vară.

sursa foto: facebook PSD Timiș

1 comentariu

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Reacția lui Nicolae Robu, la panourile publicitare care promovează familia tradițională și care au împânzit Timișoara

Reacția lui Nicolae Robu, la panourile publicitare care promovează familia tradițională și care au împânzit Timișoara

Panouri de mari dimensiuni, care îndeamnă lumea să voteze DA, la referendum, au apărut în mai multe zone ale Timișoarei.

Detalii

Laura Chindriș, consilier local ALDE: ”Robu nu știe că după toamnă vine iarnă. Timișoara, fără contract de deszăpezire”

Laura Chindriș, consilier local ALDE: ”Robu nu știe că după toamnă vine iarnă. Timișoara, fără contract de deszăpezire”

Consilierul local ALDE, Laura Chindriș este nemulțumită de atitudinea nepăsătoare, spune ea, a primarului Nicolae Robu cu privire contractele de deszăpezire.

Detalii

S-au finalizat controalele pe râurile din Banat! O comisie româno-sârbă a verificat starea cursurilor de apă și modul în care sunt întreţinute digurile

S-au finalizat controalele pe râurile din Banat! O comisie româno-sârbă a verificat starea cursurilor de apă și modul în care sunt întreţinute digurile

Comisia hidrotehnică româno-sârbă a finalizat verificările de toamnă la lucrările cu rol de apărare împotriva inundaţiilor de pe teritoriul României.

Detalii

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Meteo

Showers

13°C

Timișoara

Showers
Humidity: 93%
Wind: NW at 40.23 km/h
Tuesday 4°C / 16°C Mostly sunny
Wednesday 4°C / 16°C Sunny
Thursday 2°C / 18°C Sunny

Login