Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Decizie șoc, în PMP Timiș! Roxana Iliescu a hotărât să revină pe cai mari

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Surprizele se țin lanț în filiala Timiș a PMP, condusă de aproape un an de deputatul Cornel Sămărtinean, care este președinte interimar al filialei.

Din această postură, s-a declarat în repetate rânduri nemulțumit de modul în care funcționează protocolul cu PSD, motiv pentru care i-a cerut vicepreședintelui CJT, Roxana Iliescu, să nu voteze bugetul județului.

CITEȘTE ȘI: Cu pistolul la școală! Un liceu a fost împânzit de polițiști și jandarmi, după ce un elev a intrat cu arma în clasă

Iliescu s-a conformat, dar cu toate acestea, zilele trecute colegii din conducerea județeană a partidului au votat retragerea sprijinului politic.

Acum, Roxana Iliescu a luat o decizie neaşteptată, anunțând că va candida la şefia filialei împotriva lui Cornel Sămărtinean.

În contextul alegerilor iminente care vor avea loc doresc ca astăzi, aici, acum să îmi anunţ în mod oficial candidatura la preşedinţia filialei PMP Timiş. Motivele principale pentru care am luat această decizie sunt două. Pe de o parte, performanţele obţinute alături de colegii mei în cele patru rânduri de alegeri prin care am trecut, iar pe de altă partă dorinţa de a  continua împreună efortul, un efort comun, în contextul în care în acest an sunt în an preelectoral, în 2019 vor avea loc alegeri foarte importnte şi anume europarlamenare”, spune Roxana Iliescu.

roxana iliescu 1

CITEŞTE ŞI: Veşti bune pentru cei care au planuri de nuntă! Salonul Mirilor, la o nouă ediţie

Îmi doresc ca la sfârşitul acestor alegeri, această organizaţie să fie mai unită ca oricând, îmi doresc stabilitate, îmi doresc să ieşim din aceste alegeri întăriţi şi nicidecum slăbiţi. Cu ocazia asta vreau să fac un apel la toţi colegii mei, coleii mei candidaţi pentru diverse funcţii în organizaţie, un apel la colegialitate, un apela la corectitudine, la fair-play. Cu alte cuvinte îmi doresc să avem parte de un duel şi nu de o cafteală (...) Foarte pe scurt, un duel se duce după nişte reguli şi cu arme egale, într-o cafteală nu sunt reguli şi fiecare aruncă cu ce poate. Îmi doresc alegeri corecte, colegialitate şi cel mai bun să câştige”, a mai punctat Roxana Iliescu.

 

Ultima modificare Luni, 19 Februarie 2018 18:05

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Timişorenii vor plăti de anul viitor, impozite şi taxe locale mai mari! ALDE s-a opus acestui proiect

Timişorenii vor plăti de anul viitor, impozite şi taxe locale mai mari! ALDE s-a opus acestui proiect

De anul viitor, la Timişoara, cresc impozitele pe maşini şi terenuri, dar şi mai multe taxe locale.

Detalii

CONVOCATOR NR.236/13.11.2018 al Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor S.N. Aeroportul Internaţional Timişoara – “Traian Vuia” S.A cu Completare la ordinea de zi a Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor S.N. Aeroportul Internaţional T

CONVOCATOR NR.236/13.11.2018 al Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor S.N. Aeroportul Internaţional Timişoara – “Traian Vuia” S.A cu Completare la ordinea de zi a Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor S.N. Aeroportul Internaţional T

Consiliul de Administraţie al S.N. Aeroportul Internaţional Timişoara – “Traian Vuia” S.A., cu sediul în com. Ghiroda, str. Aeroport nr. 2, jud. Timis, având nr. înmatriculare la ORCT J35/1183/1998, Cod Fiscal RO 11178217,

Detalii

Politică

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Meteo

Mostly cloudy

-6°C

Timișoara

Mostly cloudy
Humidity: 98%
Wind: NW at 9.66 km/h
Wednesday -8°C / -3°C Partly cloudy
Thursday -9°C / -1°C Mostly cloudy
Friday -6°C / 0°C Mostly cloudy

Login