Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Partidul Verde, alături de PMP, PNȚCD și PER! S-a semnat astăzi protocolul de colaborare

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Partidul Verde se alătură alianței politice de la nivelul județului formată din PMP, PNȚCD și PER.

În urmă cu aproximativ trei săptămâni PMP Timiș a semnat un protocol de colaborare cu țărăniștii și ecologiștii. Acum li s-au alăturat și cei din Partidul Verde. Astfel, împreună dețin 90 de mandate în 52 de localități.

CITEȘTE ȘI: Primul caz de gripă din Timiș, confirmat la un copil. Un alt băiețel de doi ani, suspect

Mai exact, PMP Timiș are 63 de mandate de consilieri, PER Timiș are 10 mandate de consilieri, PNȚCD Timiș 11 mandate de consilieri și PV Timiș are 6 mandate de consilieri. 

Protocolul a fost semnat astăzi și este valabil până în iunie 2020.

S-au hotărât să vină alături de noi sub umbrela acestu protocol, un protocol pe care ni-l dorim din ce în ce mai mare, un protocol pe care ni-l dorim să vină în sprijinul cetățenilor județului Timiș, să vină în sprijinul unei politici curate și drepte în județul Timiș, care să țină mai puțin cont de interesele politicienilor și să țină de interesele cetățenilor din acest județ. În urma semnării de astăzi împreună cu Partidul Verzilor a acestui protocol vom ajunge ca acest protocol să cuprindă 90 de mandate de consilieri în 52 de UAT-uri. Eu zic că este o șansă mare pentru noi cei din Timiș ca împreună să încercăm să gândim împreună, să votăm împreună în folosul cetățenilor”, spune Cornel Sămărtinean, președintele PMP Timiș.

protocol 2

Astăzi am semnat acest protocol de colaborare împreună cu celelalte trei partide deja semnatare. În acest acord Partidul Verde va participa cu un număr de șase consilieri locali din cele două organizații ale nostre Ghiroda și Giroc. Având în vedere că trei din cele patru aprtide conlucrează în cadrul Consiliului local Ghiroda, avem o foarte bună conlucrare, iar în acest moment acest acord reprezintă trecerea la un alt nivel pentru noi al acestei colaborări. Vom susține unitar toate proiectele la nivel local și județean”, spune Laurențiu Drăgănescu, președintele Partidului Verde, filiala Timiș.

CITEȘTE ȘI: Doi oameni au ars de vii, într-un incendiu violent! Flăcările au cuprins un tren din Gara de Nord

Protocolul de colaborare politico-administrativ are ca obiectiv formarea unei platforme politice la nivelul consiliilor locale, având drept scop colaborarea politico-administrativă în vederea susținerii proiectelor comune și creșterea calității vieții locuitorilor urbei și administrarea sa performantă.

 

Ultima modificare Joi, 08 Februarie 2018 12:19

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Sub comanda lui Robu, trepăduşii din Primăria Timişoara încalcă legea! Rea voinţă sau incompetenţă maximă?

Sub comanda lui Robu, trepăduşii din Primăria Timişoara încalcă legea! Rea voinţă sau incompetenţă maximă?

Sub comanda lui Robu, angajații din Primăria Timișoara cu personalitate fragilă  suferă mutații. Aceștia se transformă în mincinoși și impertinenți notorii

Detalii

Goia are zilele numerate, la conducerea RATT! Primarul a făcut declaraţii de ultimă oră, în acest caz

Goia are zilele numerate, la conducerea RATT! Primarul a făcut declaraţii de ultimă oră, în acest caz

Nemulţumirile primarului Timişoarei faţă de directorul RATT sunt multe şi durează de ani buni, însă acum se pare că răbdarea edilului a luat sfârşit.

Detalii

Bugetul local al Timișoarei supus dezbaterii publice! Pe ce vrea administrația să cheltuie cei mai mulți bani în 2018?

Bugetul local al Timișoarei supus dezbaterii publice! Pe ce vrea administrația să cheltuie cei mai mulți bani în 2018?

Primăria Municipiului Timișoara a pregătit bugetul pentru anul 2018, în valoare de aproximativ 887 milioane de lei, cu 120 de milioane de lei mai mic faţă de anul trecut.

Detalii

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Meteo

Cloudy

6°C

Timișoara

Cloudy
Humidity: 87%
Wind: NNE at 22.53 km/h
Thursday 2°C / 5°C Scattered showers
Friday 3°C / 7°C Cloudy
Saturday -1°C / 4°C Mostly cloudy

Login