Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Robu, contestat de colegii de partid! Ce acuzații i s-au adus?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Alegerile din PNL Timiș au încins spiritele între liberali! 

Nicolae Robu, cel care a ocupat și în trecut funcția de președinte și candidat pentru un nou mandat a fost contestat de o parte din primarii liberali. Cel mai vehement a fost Dănuț Groza, primarul din Sânnicolau Mare, care și-a exprimat în mod public nemulțumirea față de modul în care au fost organizate alegerile.

Nu candidez la nicio funcție, iar motivul principal pentru care nu candidez este modul în care au fost organizate aceste alegeri. S-a spus că trebuie să avem un respect deosebit pentru membri, dar mă uit în sală și văd jumătate goală și mă întreb de ce nu au avut loc la aceste alegeri toți consilierii locali ai PNL, sunt localități care au lăsat acasă consilierii care n-au avut loc în sală. N-am înțeles acest lucru. Am crezut că este nevoie să vină cât mai mulți membri. N-am înțeles cum s-au delegat și cum s-au repartizat delegații. Sunt localități care au un singur consilier și patru delegați, la fel ca unele orașe, la fel un destul de trist este că sunt și câțiva primari care au rămas pe dinafară, pe motiv că nu și-au plătit cotizația. Probabil că este adevărat, dar acei primari care au rămas pe dinafară au avut motive întemeiate să nu achite acele cotizații”, a spus revoltat, Dănuț Groza.

Acesta a continuat cu criticile la adresa lui Robu, pe care îl acuză de declinul partidului și de rezultatele slabe în Timiș, de la ultimele două tururi de alegeri, cele locale și cele parlamentare.

Trebuie să recunoaștem cu toții că am pierdut ultimele două alegeri, și la Consiliul Județean și la Parlamentare. Spunea cineva cu Timișul a avut un rezultat bun, văzut de la București. Dar eu din Timiș vă spun că rezultatele pe care le-am obținut sunt foarte proaste. Poate o să ne explice astăzi cineva cum este posibil, că până acum câțiva ani de zile PDL a fost pe primul loc în județ, PNL pe doi și PSD pe trei, iar după ce s-au aliat locul întâi cu locul doi, la alegeri câștigă PSD. N-am înțeles lucrul acesta niciodată și nu o să-l înțeleg. Nu mi se pare absolut deloc corect să nu avem curajul și bărbăția să recunoaștem că s-au făcut greșeli în această perioadă de timp”, a mai spus Groza.

Primarul din Sânnicolau Mare nu a fost singurul de această părere, și edilul din Deta l-a criticat pe Robu, dar și pe Alin Popoviciu, pe care îi consideră responsabili de rezultatele proaste obținute la ultimele alegeri.

Nu candidez astăzi la nicio funcție. Avem de ales acum două direcții, din păcate actuala conducere ne-a arătat limitele. Am avut parte de două rânduri de alegeri, locale și parlamentare. La locale domnul Robu și domnul Popoviciu au fost cap de listă, la parlamentare au fost din nou cap de listă, ei au pierdut aceste alegeri. Vinovați de situația în care suntem sunt cei care au condus aceste două campanii electorale”, a declarat Petru Roman.

Cei doi contestatari ai lui Robu l-au susținut pe Alin Nica în ceea ce privește președinția PNL Timiș. Acesta a pierdut însă în fața lui Robu cu scorul de 255 la 142.

Ultima modificare Luni, 24 Aprilie 2017 11:13

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Sub comanda lui Robu, trepăduşii din Primăria Timişoara încalcă legea! Rea voinţă sau incompetenţă maximă?

Sub comanda lui Robu, trepăduşii din Primăria Timişoara încalcă legea! Rea voinţă sau incompetenţă maximă?

Sub comanda lui Robu, angajații din Primăria Timișoara cu personalitate fragilă  suferă mutații. Aceștia se transformă în mincinoși și impertinenți notorii

Detalii

Goia are zilele numerate, la conducerea RATT! Primarul a făcut declaraţii de ultimă oră, în acest caz

Goia are zilele numerate, la conducerea RATT! Primarul a făcut declaraţii de ultimă oră, în acest caz

Nemulţumirile primarului Timişoarei faţă de directorul RATT sunt multe şi durează de ani buni, însă acum se pare că răbdarea edilului a luat sfârşit.

Detalii

Bugetul local al Timișoarei supus dezbaterii publice! Pe ce vrea administrația să cheltuie cei mai mulți bani în 2018?

Bugetul local al Timișoarei supus dezbaterii publice! Pe ce vrea administrația să cheltuie cei mai mulți bani în 2018?

Primăria Municipiului Timișoara a pregătit bugetul pentru anul 2018, în valoare de aproximativ 887 milioane de lei, cu 120 de milioane de lei mai mic faţă de anul trecut.

Detalii

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Meteo

Cloudy

6°C

Timișoara

Cloudy
Humidity: 87%
Wind: NNE at 22.53 km/h
Thursday 2°C / 5°C Scattered showers
Friday 3°C / 7°C Cloudy
Saturday -1°C / 4°C Mostly cloudy

Login