Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Luptă crâncenă în sânul PNL Timiș! Replici dure și strângeri de mână între Robu și Nica, în fața a sute de liberali

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Urmează alegeri în PNL Timiș, iar lupta se dă între primarul Timișoarei, Nicolae Robu, și primarul comunei Dudeștii Noi, Alin Nica! Bătălia pare a fi una crâncenă, replicile dure dintre cei doi devenind deja publice.

După un schimb de replici ce a avut loc la evenimentul de alegere a președintelui PNL Lugoj, sâmbătă, iată că istoria se repetă, la Timișoara! Înainte de trecerea la vot pentru Biroul Politic Local Timișoara, atât Nicolare Robu, cât și Alin Nica au luat cuvântul.

Primarul din Dudeștii Noi a lansat un atac dur la adresa lui Nicolae Robu de față cu sute de membrii ai PNL Timișoara. Practic, acesta a semnalat că partidul a fost și este condus în condiții dictatoriale.

Se pare că noi avem talentul de neegalat de a băga gunoiul sub preș. Ori de câte ori avem o înfrângere, ori de câte ori am greșit cu ceva nu stăm să gândim cu ce am greșit, de ce nu a mers bine ceea ce am făcut. Nu!, Repede luăm mătura, băgăm gunoiul sub preș, mergem înainte, uităm să învățăm din greșeli și suntem condamnați să le repetăm. Constat cu tristețe astăzi aici că marele PNL, și suntem vreo 500 în sală aici, nu are decât un candidat la președinția organizației Timișoara (n.r în persoana lui Dan Diaconu). Cum putem să generăm noi idei, cum putem să generăm noi direcții de dezvoltare politică dacă nu prin competiție, dacă nu printr-o confruntare de mesaje. Am auzit că vi s-a cerut, unora dintre voi, să vă retrageți candidaturile. Cum poate să facă un liberal o astfel de nelegiuire? Cum poate să ceară cineva unora dintre colegi să renunțe la dreptul constituțional? Cred că este foarte grav ceea ce se întâmplă și dacă nu învățăm din aceste lucruri vom ajunge un partid foarte mic. Ne vom împuțina. Vom fi tot mai puțini, tot mai puțin respectați, pentru că deja vedeți cine mai poate să meargă pe stradă și să spună că sunt liberal. S-ar putea să ne trezim că suntem luați la bătaie”, le-a spus Alin Nica liberalilor întruniți la CRAFT pentru alegerea președintelui PNL Timișoara.

Ironic, Nicolae Robu a racționat rapid. I-a strâns mâna contracandidatului său și i-a mulțumit pentru toate atacurile din campania electorală internă, aflată în plină defășurare.

Acum câteva zile i-am cerut lui Alin Nica să-și ceară scuze pentru că m-a calomniat, și a zis că nu o va face. Acum că a făcut-o, vreau să-i spun că accept. M-a durut foarte mult, dar trecem peste asta pentru că suntem puternici. (...) N-au spus dușmanii lucruri grele, cum au spus unii colegi. Dar nu contează dacă spusele au fost grele, dure, ci dacă au fost corecte. Noi trebuie să ne desfășurăm activitatea cu profesionalism”, a spus Nicolae Robu.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Continuă lucrările de reparații pe străzile din Timișoara! Vezi aici unde se lucrează astăzi

Continuă lucrările de reparații pe străzile din Timișoara! Vezi aici unde se lucrează astăzi

Drumarii intervin și astăzi pe mai multe străzi și trotuare din oraș, astfel că se va circula cu restricție în zonele respective.

Detalii

CJ Timiș va achiziționa două noi utilaje pentru ISU Banat!

CJ Timiș va achiziționa două noi utilaje pentru ISU Banat!

Două noi utilaje vor ajunge în perioada următoare în dotarea celor de la ISU Banat.

Detalii

Atenție, șoferi! Se circulă cu restricții pe mai multe străzi din Timișoara!

Atenție, șoferi! Se circulă cu restricții pe mai multe străzi din Timișoara!

Trafic îngreunat, la Timișoara, din cauza lucrărilor de reparații și întreținere pe străzile din oraș.

Detalii

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Meteo

Cloudy

23°C

Timișoara

Cloudy
Humidity: 65%
Wind: N at 28.97 km/h
Tuesday 16°C / 27°C Thunderstorms
Wednesday 16°C / 28°C Partly cloudy
Thursday 17°C / 28°C Partly cloudy

Login