Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Campania medicală inițiată de ALDE, ajunge mâine la Iohanisfeld. Peste o sută de persoane consultate până acum!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Peste o sută de persoane au fost consultate până acum în timpul caravanei medicale organizată de ALDE Timiș.

Inițiatoarea acesteia, numită recent și președinta Organizației de Femei ALDE, doctor Alina Brie a prezentat rezultatele de până acum.

”În cele două locații de la Denta și de la Cenei au fost consultați atât adulți, cât și copii deopotrivă. Mulți dintre micuți se confruntă cu deficit de creștere în greutate, dar și în înălțime, în timp ce multe persoane adulte au fost depistate cu hipertensiuni și diabet. Am luat hotărârea să mergem în mediul rural, pentru că știm cât de dificilă este deplasarea bătrânilor cu probleme sau a mămicilor cu copii către un spital. Campania care include consultul gratuit este axată și pe informare. Noi ca și medici vrem să informăm pacienții despre  drepturile pe care le au, sunt foarte mulți care nu știu de ce pot beneficia. Pe lângă echipa ALDE Timiș care este mereu prezentă lângă noi, am primit și sprijinul altor persoane, care au vrut să ofere copiilor suplimente alimentare și vitamine. Ca să îi binedispunem pe micuți le-am oferit și diplome pentru curaj, jucării și dulciuri. Cred că au nevoie de atenția noastră și de sprijinul nostru ca și medici. Nu am rămas doar la stadiul de consult, cazurile cele mai grave beneficiază de monitorizare, unii fiind chiar internați. Vom menține o legătură permanentă pe toată perioada necesară. Continuăm mâine la Iohanisfeld, în comuna Otelec, acolo unde vom fi prezenți pe toată durata zilei. Așteptăm cât mai multă lume”, a spus Alina Brie, președinte OFLDE Timiș, Medic Specialist Medicină de Familie și Medic Rezident Pediatrie.

Ultima modificare Vineri, 28 Septembrie 2018 16:29

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Licitație pentru ultimul spațiu liber din incinta Bastionului!

Licitație pentru ultimul spațiu liber din incinta Bastionului!

Consiliul Județean Timiș anunță organizarea unei licitații cu strigare pentru închirierea ultimului spațiu rămas neînchiriat din Bastion!

Detalii

Consiliul Județean primește de la UE, banii investiți în trei drumuri din Timiș! Este vorba despre 4,7 milioane de euro

Consiliul Județean primește de la UE, banii investiți în trei drumuri din Timiș! Este vorba despre 4,7 milioane de euro

Consiliul Județean Timiș a semnat astăzi contractul de finanțare, prin care primește practic înapoi banii investiți în trei drumuri județene.

Detalii

Castelul Huniade și Opera Națională din Timișoara, reabilitate de Ministerul Culturii!

Castelul Huniade și Opera Națională din Timișoara, reabilitate de Ministerul Culturii!

Castelul Huniade și Palatul Culturii în care funcționează Opera și Teatrul Național vor fi reabilitate cu bani de la Ministerul Culturii.

Detalii

Politică

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Meteo

Mostly cloudy

5°C

Timișoara

Mostly cloudy
Humidity: 45%
Wind: E at 8.05 km/h
Sunday -2°C / 9°C Partly cloudy
Monday 0°C / 3°C SP_WEATHER_RAIN_AND_SNOW
Tuesday 0°C / 7°C Scattered showers

Login