Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Campania medicală inițiată de ALDE, ajunge mâine la Iohanisfeld. Peste o sută de persoane consultate până acum!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Peste o sută de persoane au fost consultate până acum în timpul caravanei medicale organizată de ALDE Timiș.

Inițiatoarea acesteia, numită recent și președinta Organizației de Femei ALDE, doctor Alina Brie a prezentat rezultatele de până acum.

”În cele două locații de la Denta și de la Cenei au fost consultați atât adulți, cât și copii deopotrivă. Mulți dintre micuți se confruntă cu deficit de creștere în greutate, dar și în înălțime, în timp ce multe persoane adulte au fost depistate cu hipertensiuni și diabet. Am luat hotărârea să mergem în mediul rural, pentru că știm cât de dificilă este deplasarea bătrânilor cu probleme sau a mămicilor cu copii către un spital. Campania care include consultul gratuit este axată și pe informare. Noi ca și medici vrem să informăm pacienții despre  drepturile pe care le au, sunt foarte mulți care nu știu de ce pot beneficia. Pe lângă echipa ALDE Timiș care este mereu prezentă lângă noi, am primit și sprijinul altor persoane, care au vrut să ofere copiilor suplimente alimentare și vitamine. Ca să îi binedispunem pe micuți le-am oferit și diplome pentru curaj, jucării și dulciuri. Cred că au nevoie de atenția noastră și de sprijinul nostru ca și medici. Nu am rămas doar la stadiul de consult, cazurile cele mai grave beneficiază de monitorizare, unii fiind chiar internați. Vom menține o legătură permanentă pe toată perioada necesară. Continuăm mâine la Iohanisfeld, în comuna Otelec, acolo unde vom fi prezenți pe toată durata zilei. Așteptăm cât mai multă lume”, a spus Alina Brie, președinte OFLDE Timiș, Medic Specialist Medicină de Familie și Medic Rezident Pediatrie.

Ultima modificare Vineri, 28 Septembrie 2018 16:29

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Dezinteres maxim! După ce au cerut la unison, autobuze spre Timişoara, locuitorii din Sînandrei s-au prezentat în număr mic, la dezbaterea pe această temă

Dezinteres maxim! După ce au cerut la unison, autobuze spre Timişoara, locuitorii din Sînandrei s-au prezentat în număr mic, la dezbaterea pe această temă

De câteva luni, cel mai aprins subiect din comuna Sînandrei îl reprezintă transportul în comun, sau mai bine zis lipsa lui.

Detalii

O nouă întâlnire în cadrul Alianței Vestului! Principala temă de discuție: Colaborarea pe programe culturale

O nouă întâlnire în cadrul Alianței Vestului! Principala temă de discuție: Colaborarea pe programe culturale

O nouă întâlnire de lucru în cadrul Alianței Vestului, din care fac parte cele mai mari orașe din vestul țării!

Detalii

Anunţ de interes public! Staţiunea Buziaş scoate la licitaţie o clădire şi terenul aferent!

Anunţ de interes public! Staţiunea Buziaş scoate la licitaţie o clădire şi terenul aferent!

S.C.DE TRATAMENT BALNEAR BUZIAȘ S.A. cu sediul în Buziaș, str. Avram Iancu, nr.12, cam.1, parter, tel. 0256/321.060, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., anunță vânzarea prin licitație deschisă cu strigare a unei clădiri şi a terenului aferent.

Detalii

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Meteo

Cannot get Timisoara location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.

Login