Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Președintele Consiliului Județean, Călin Dobra, sare în apărarea Mitropolitului Banatului!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra îi ia apărarea Mitropolitului Banatului, ÎPS Ioan Selejan, căruia i s-a cerut demisia după scandalul iscat în urma referendumului.

Mai exact, reprezentanţii Asociaţiei Iniţiativa Timişoara îl acuză pe ÎPS Ioan Selejan de implicare politică și i-au cerut prelatului să demisioneze.

CITEȘTE ȘI: Accident feroviar cu patru morți, la Lugoj! O mașină a fost izbită în plin de un tren marfar

Liderul CJT, Călin Dobra îl susține însă pe mitropolitul Banatului și îi consideră pe cei care au făcut acest demers ”oportuniștii de profesie” sau ”șacali ai tranziției”. Astfel, președintele Consiliului Județean a transmis un mesaj de susținere.

Sunt și rămân un om cu frică de Dumnezeu și un apropiat al Înaltpreasfinției Sale Ioan, Mitropolitul Banatului.L-am cunoscut pe Înaltpreasfinția Sa încă de la venirea sa în Banat, într-un moment greu pentru comunitatea nostră, care tocmai se despărțise de unul dintre simbolurile sale, de Mitropolitul Nicolae.Cred că toți am fost extrem de binecuvântați când am văzut decizia Sinodului privind alegerea noului Mitropolit al Banatului, în persoana lui Ioan Selejan.După câțiva ani de la acel moment consider că a fost cea mai potrivită și înțeleaptă alegere, personalitatea Mitropolitului Ioan fiind îmbrățișată cu multă căldură de oamenii din Banat. Biserica a fost și va rămâne un factor de echilibru în societate, iar presiunea din ultima perioadă vine tocmai să șubrezească fundamentele clădite cu multă trudă de înaintașii noștri.Nu cred că oportuniști de profesie, șacali ai tranziției pot strica rânduiala comunității noastre.Așa să ne ajute Dumnezeu!”, este mesajul transmis de președintele CJ Timiș, Călin Dobra.

Articole pe aceeași temă: 

Mitropolitul Banatului reacţionează, după ce i s-a cerut demisia! Ce mesaj a transmis?

Scandal în Biserica Ortodoxă! Se cere demisia mitropolitului Banatului!

Ultima modificare Marți, 09 Octombrie 2018 11:58

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Timişorenii vor plăti de anul viitor, impozite şi taxe locale mai mari! ALDE s-a opus acestui proiect

Timişorenii vor plăti de anul viitor, impozite şi taxe locale mai mari! ALDE s-a opus acestui proiect

De anul viitor, la Timişoara, cresc impozitele pe maşini şi terenuri, dar şi mai multe taxe locale.

Detalii

CONVOCATOR NR.236/13.11.2018 al Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor S.N. Aeroportul Internaţional Timişoara – “Traian Vuia” S.A cu Completare la ordinea de zi a Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor S.N. Aeroportul Internaţional T

CONVOCATOR NR.236/13.11.2018 al Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor S.N. Aeroportul Internaţional Timişoara – “Traian Vuia” S.A cu Completare la ordinea de zi a Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor S.N. Aeroportul Internaţional T

Consiliul de Administraţie al S.N. Aeroportul Internaţional Timişoara – “Traian Vuia” S.A., cu sediul în com. Ghiroda, str. Aeroport nr. 2, jud. Timis, având nr. înmatriculare la ORCT J35/1183/1998, Cod Fiscal RO 11178217,

Detalii

Politică

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Meteo

Mostly cloudy

-6°C

Timișoara

Mostly cloudy
Humidity: 98%
Wind: NW at 9.66 km/h
Wednesday -8°C / -3°C Partly cloudy
Thursday -9°C / -1°C Mostly cloudy
Friday -6°C / 0°C Mostly cloudy

Login