Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Două cinematografe din Timișoara, intră în reabilitare! S-a dat startul licitației

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cinematografele Victoria și Dacia vor fi reabilitate în scurt timp.

CITEȘTE ȘI: Un deputat de Timiş îşi cere public scuze, în scandalul Referendumului! Pavel Popescu spune că a semnat ca primarul

Anunțul a fost făcut de viceprimarul Dan Diaconu, care spune a început procedura de licitație pentru reabilitarea cinematografelor Victoria, din Piața Bălcescu și Dacia din piața cu același nume.

Primele două foste cinematografe au intrat oficial în procesul de reabilitare și refuncționalizare prin publicarea în sistemul electronic de achiziții a anunțului de participare la licitația de proiectare. Parte a programului investițional în domeniul cultural și parte a candidaturii Timișoarei la titlul de capitală culturală europeană, fostele cinematografe vor deveni spații multifuncționale culturale, dotatate cu aparatură de proiecșie, dar potrivite și pentru alte arte ale spectacolului și nu numai (teatru, concert etc.). Excepție face Cinema Studio, care va deveni exclusiv cinematograf de artă prin colaborarea cu Institutul Francez și organizațiile din domeniul promovării filmului din Timișoara”, a transmis viceprimarul Timișoarei, Dan Diaconu.

Primăria a preluat la sfârșitul lui 2017, șapte cinematografe de la Regia Autonomă de Distribuție și Exploatare a Filmelor RomâniaFilm.

CITEȘTE ȘI: Delegaţia României s-a întors de la Edinburgh, unde a avut loc finala competiţiei internaționale de idei ClimateLaunchPad!

Și pentru cinematografele Arta, Freidorf, Unirea si Fratelia, municipalitatea are planuri de reabilitar, pe viitor.

Ultima modificare Miercuri, 07 Noiembrie 2018 14:18

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Dezinteres maxim! După ce au cerut la unison, autobuze spre Timişoara, locuitorii din Sînandrei s-au prezentat în număr mic, la dezbaterea pe această temă

Dezinteres maxim! După ce au cerut la unison, autobuze spre Timişoara, locuitorii din Sînandrei s-au prezentat în număr mic, la dezbaterea pe această temă

De câteva luni, cel mai aprins subiect din comuna Sînandrei îl reprezintă transportul în comun, sau mai bine zis lipsa lui.

Detalii

O nouă întâlnire în cadrul Alianței Vestului! Principala temă de discuție: Colaborarea pe programe culturale

O nouă întâlnire în cadrul Alianței Vestului! Principala temă de discuție: Colaborarea pe programe culturale

O nouă întâlnire de lucru în cadrul Alianței Vestului, din care fac parte cele mai mari orașe din vestul țării!

Detalii

Anunţ de interes public! Staţiunea Buziaş scoate la licitaţie o clădire şi terenul aferent!

Anunţ de interes public! Staţiunea Buziaş scoate la licitaţie o clădire şi terenul aferent!

S.C.DE TRATAMENT BALNEAR BUZIAȘ S.A. cu sediul în Buziaș, str. Avram Iancu, nr.12, cam.1, parter, tel. 0256/321.060, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., anunță vânzarea prin licitație deschisă cu strigare a unei clădiri şi a terenului aferent.

Detalii

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Meteo

Cannot get Timisoara location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.

Login