Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Expoziția ”Universul Casei Tale&Expo Mobila” și-a deschis porțile! Sunt prezentate ultimele tendințe în domeniu

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cele mai noi tendințe în domeniul mobilei și construcțiilor, prezentate într-un târg de profil la Timișoara!

Camera de Comerț din Timiș organizează în perioada 18 – 21 mai la Centrul Regional de Afaceri cea de-a 6-a ediţie a expoziţiei UNIVERSUL CASEI TALE & Expo Mobila.

Aceasta este o expoziție națională specializată în construcţii, mobilier, amenajări interioare și exterioare, instalații și energie. Manifestarea reunește peste 40 de producători, distribuitori, reprezentanţe ale unor companii internaţionale din România, care vor întâmpina, atât publicul larg cât şi cel profesionist, cu o gamă largă de produse, sisteme şi tehnologii de avangardă în ceea ce priveşte construcţia, mobilarea și amenajarea spaţiilor interioare şi exterioare. 

expo 4

Întâmpinăm publicul vizitator cu producători, în marea lor majoritate, veniți din întreaga țară, dar și distribuitori, comercianți și reprezentanți ai unor firme și companii internaționale de 0mare succes din domeniul construcțiilor, amenajărilor interioare și exterioare. Avem o prezență deosebită a produselor și pieselor de mobilier separate, dar avem construite și habitate întregi. Mobila este de vârf, de top, dar și de nivel mediu, prețurile vor oscila de la cele mai accesibile la calitatea aceasta, până la cele mai înalte prețuri. Publicul timișorean caută mobilierul din lemn masiv care rămâne vedeta și pentru anul 2017”, spune Roxana Bonchiș, organizatorul expoziției.

expo 7

Sectorul mobilă, puternic reprezentant în expoziție, aduce în atenția publicului cele mai noi tendințe, tehnologii, materiale și accesorii – sisteme inteligente din industria mobilei. 

CITEȘTE ȘI: Zeci de migranți au forțat din nou frontierele din vest! Au fost prinși însă, de polițiști

UNIVERSUL CASEI TALE & Expo Mobila va deveni astfel, pentru patru zile, locul unde producătorii, constructorii, proiectanții, arhitecţii, designerii și consultanții vor oferi cele mai bune soluții în ceea ce privește achiziţionarea, construcţia şi mobilarea spaţiului de locuit sau de muncă.

 

Ultima modificare Joi, 18 Mai 2017 15:34

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Timişorenii vor plăti de anul viitor, impozite şi taxe locale mai mari! ALDE s-a opus acestui proiect

Timişorenii vor plăti de anul viitor, impozite şi taxe locale mai mari! ALDE s-a opus acestui proiect

De anul viitor, la Timişoara, cresc impozitele pe maşini şi terenuri, dar şi mai multe taxe locale.

Detalii

CONVOCATOR NR.236/13.11.2018 al Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor S.N. Aeroportul Internaţional Timişoara – “Traian Vuia” S.A cu Completare la ordinea de zi a Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor S.N. Aeroportul Internaţional T

CONVOCATOR NR.236/13.11.2018 al Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor S.N. Aeroportul Internaţional Timişoara – “Traian Vuia” S.A cu Completare la ordinea de zi a Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor S.N. Aeroportul Internaţional T

Consiliul de Administraţie al S.N. Aeroportul Internaţional Timişoara – “Traian Vuia” S.A., cu sediul în com. Ghiroda, str. Aeroport nr. 2, jud. Timis, având nr. înmatriculare la ORCT J35/1183/1998, Cod Fiscal RO 11178217,

Detalii

Politică

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Meteo

Cloudy

-1°C

Timișoara

Cloudy
Humidity: 98%
Wind: W at 8.05 km/h
Tuesday -3°C / -1°C Cloudy
Wednesday -6°C / -1°C Mostly cloudy
Thursday -8°C / -1°C Mostly cloudy

Login