Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Minciună sfruntată, spusă de Robu! Cine l-a dat de gol, pe primarul Timişoarei?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În plină criză a apei calde, care a fost întreruptă, după ce Colterm a rămas fără gaz, primarul Timişoarei a minţit cu neruşinare.

Robu a făcut o postare pe facebook, unde a anunţat că problema s-a rezolvat, iar timişorenii nu vor avea de suferit.

CITEŞTE ŞI: A vândut droguri unor poliţişti! Ce a urmat pentru un tânăr de 24 de ani, care se ocupa cu traficul de cannabis?

Mai mult decât atât, edilul a dat vina pe jurnalişti că ar crea panică, aruncând pe piaţă informaţii false.

Din nou, cele 60.000 de familii abonate la COLTERM vor constata că una e la robineții din casele lor -e apă caldă, cum e firesc!- și alta la televizor și pe web! Din nou, jurnaliști cu excese de “entuziasm” n-au avut răbdare să vadă dacă apa se și răcește, ci au trâmbițat cu pompă -ba chiar cu mare satisfacție, după cum vorbeau!- că 60.000 de familii de timișoreni au rămas fără apă caldă! Ei bine, n-au rămas și nu vor rămâne!”, a scris Nicolae Robu, pe pagina lui de facebook.

Dacă la nivel declarativ, situaţia s-a rezolvat încă de aseară, în realitate, la robinetele timişorenilor curge apă rece.

Norocoşi sunt consumatorii care locuiesc în apropierea punctelor termice, la robinetele cărora încă mai curge apă caldă.

“Există zone în care consumul de energie termică a fost destul de ridicat aseară și astăzi și au scăzut parametrii pe punctele termice. Dar în principiu apă călduță, să spun, ar trebui să mai existe în punctele termice”, a declarat directorul Colterm, Emil  Şerpe.

CITEŞTE ŞI: Timișorenii vor avea în continuare apă caldă la robinete! Problema cu furnizorul de gaz a fost rezolvată momentan

Şi cum problema se va rezolva abia în a doua parte a zilei, timişorenii vor avea apă caldă, abia spre seară, pentru că sunt necesare câteva ore până când agentul termic va ajunge la parametri optimi.

”Acum așteptăm să primim un act de la E.On pe care urmează să îl semnez, este vorba despre un act adițional la contractul de furnizare. Chiar am vorbit la telefon cu cei de la E.On, actul este redactat acum de juriștiilor, îl trimit pe mail, îl semnez, după care se va emite ordinul de rebranșare (…) După ce va fi dat drumul la gaz în câteva ore ar trebui ca apa caldă să fie la parametri normal și totul să revină la normal. În seara asta cusiguranță va fi apă caldă. Luni vom plăti o primă tranșă de 2 milioane din datorie, iar eșalonat până la sfârșitul lunii vom achita și restul datoriei de aproximativ 5 milioane, din care e și consumul lunii curente”, a mai spus Şerpe.

Pe aceeași temă: 

Timişoara a rămas fără apă caldă! Motivul: E.On a tăiat gazul din cauza datoriilor istorice ale Colterm

Timișorenii vor avea în continuare apă caldă la robinete! Problema cu furnizorul de gaz a fost rezolvată momentan

Ultima modificare Vineri, 14 Septembrie 2018 11:19

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

S-au finalizat controalele pe râurile din Banat! O comisie româno-sârbă a verificat starea cursurilor de apă și modul în care sunt întreţinute digurile

S-au finalizat controalele pe râurile din Banat! O comisie româno-sârbă a verificat starea cursurilor de apă și modul în care sunt întreţinute digurile

Comisia hidrotehnică româno-sârbă a finalizat verificările de toamnă la lucrările cu rol de apărare împotriva inundaţiilor de pe teritoriul României.

Detalii

Bani pentru primăriile din Timiș! Consiliul Județean a împărțit 9 milioane de lei

Bani pentru primăriile din Timiș! Consiliul Județean a împărțit 9 milioane de lei

Consiliul Județean a împrățit sumele din impozitul pe venit pentru echilibrarea bugetelor locale.

Detalii

Aeroportul din Timişoara, mai aproape de pasageri! Cum poţi afla toate informaţiile de care ai nevoie, direct de pe telefon?

Aeroportul din Timişoara, mai aproape de pasageri! Cum poţi afla toate informaţiile de care ai nevoie, direct de pe telefon?

Aeroportul Internațional Timișoara – Traian Vuia deține din acest an o aplicație online care oferă pasagerilor informații actualizate în timp real cu privire la orarul zborurilor, servicii precum și alte tipuri de informații utile.

Detalii

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Meteo

Partly cloudy

13°C

Timișoara

Partly cloudy
Humidity: 87%
Wind: ESE at 11.27 km/h
Sunday 12°C / 24°C Mostly cloudy
Monday 10°C / 17°C Showers
Tuesday 6°C / 16°C Mostly sunny

Login