Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Drumul care face legătura între Iohanisfeld și Ivanda a văzut asfaltul! Astăzi a fost recepționată lucrarea

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Consiliul Județean Timiș a finalizat modernizarea unui nou drum județean, care asigură legătura între localitățile Iohanisfeld și Ivanda. 

CITEȘTE ȘI: Tramvaie blocate în Timişoara, în urma unui accident! Cum s-a petrecut totul?

Drumul face legătura și cu DN 58B, și are o lungime de 6,7 km. Proiectul de asfaltare a drumului județean a cuprins mai multe categorii de lucrări, printre care lucrări de terasamente și structură rutieră, lucrări la podețe, lucrări pentru asigurarea scurgerii apelor și evacuarea apelor de suprafață (șanțuri de pământ), amenajarea intersecțiilor cu drumurile laterale și semnalizare rutieră (borne indicatoare kilometrice, indicatoare de circulație montate pe stâlpi, marcaje rutiere).

Drumul leagă două unități administrative, Giulvăz și Otelec. Investiția a fost realizată din banii Consiliului Județean, un tronson de 6,7 km și o valoare de aproximativ 8,2 milioane de lei cu TVA inclus. Rolul acestui drum este important pentru că leagă drumul național de Ivanda și comuna Giulvăz. Durata lucrărilor a fost de aproximativ 7 luni, mult mai puțin decât durata din contract. Este pentru prima dată când acest tronson de drum vede asflatul, a fost la nivel de drum pietruit”, a declarat președintele CJT, Călin Dobra.

drum 5 1

S-a făcut un drum foarte bun, a fost până acum drum de țară, pământ bătut și o bucată pietruit, nu tot. Acum e foarte bun pentru cetățeni, pentru agricultori, pentru transporturi, pentru cei care fac naveta la Timișoara, ne ajută foarte mult. S-a scurtat drumul cu cel puțin 12 km. Acum facem apel la CJT să preia și o bucată de drum de 4 km care face legătura cu Sânmartinu Sârbesc, pentru că ar scurta drumul cu încă 6 km, ar veni 30 de km de drum de la Iohanesfiel la Timișoara, în loc de 46 km”, spune Vasile Pascu, primarul comunei Otelec.

drum 3 1

E un drum foarte util pentru localitatea Ivanda, localitate aparținătoare de comuna noastră, întrucât scurtează drumul spre Serbia și de asemenea este util și pentru agricultorii din zonă. Ne bucurăm că am reușit împreună cu Consiliului Județean să modernizăm acest drum și să arate cum arată acum”, a declarat Florentin Cristeți, primarul comunei Giulvăz.

Drumul are o ganație de 48 de luni.

drum 1

drum 2 1

drum 6 1

Ultima modificare Miercuri, 11 Iulie 2018 09:42

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Dezinteres maxim! După ce au cerut la unison, autobuze spre Timişoara, locuitorii din Sînandrei s-au prezentat în număr mic, la dezbaterea pe această temă

Dezinteres maxim! După ce au cerut la unison, autobuze spre Timişoara, locuitorii din Sînandrei s-au prezentat în număr mic, la dezbaterea pe această temă

De câteva luni, cel mai aprins subiect din comuna Sînandrei îl reprezintă transportul în comun, sau mai bine zis lipsa lui.

Detalii

O nouă întâlnire în cadrul Alianței Vestului! Principala temă de discuție: Colaborarea pe programe culturale

O nouă întâlnire în cadrul Alianței Vestului! Principala temă de discuție: Colaborarea pe programe culturale

O nouă întâlnire de lucru în cadrul Alianței Vestului, din care fac parte cele mai mari orașe din vestul țării!

Detalii

Anunţ de interes public! Staţiunea Buziaş scoate la licitaţie o clădire şi terenul aferent!

Anunţ de interes public! Staţiunea Buziaş scoate la licitaţie o clădire şi terenul aferent!

S.C.DE TRATAMENT BALNEAR BUZIAȘ S.A. cu sediul în Buziaș, str. Avram Iancu, nr.12, cam.1, parter, tel. 0256/321.060, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., anunță vânzarea prin licitație deschisă cu strigare a unei clădiri şi a terenului aferent.

Detalii

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Meteo

Cannot get Timisoara location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.

Login