Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Primăria Timișoara, amendată cu 10.000 de lei de Garda de Mediu pentru gunoaiele din oraș

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primăria Timișoara a fost amedată de Garda de Mediu, din cauza faptului că orașul este plin de gunoaie.

CITEȘTE ȘI: A murit Cristian Ţopescu! Cunoscutul comentator sportiv s-a stins în spital

Mai exact, în perioada 10 – 14 mai, prin ordin al prefectului, s-a constiuit Comisia Mixtă formată din comisari ai Gărzii Naţionale de Mediu - Comisariatul Judeţean Timiş, reprezentanţi ai DSP Timiş şi reprezentanţi ai IPJ Timiş. Ca urmare a numeroaselor sesizări primite din partea cetăţenilor, au fost fcăute verificări pe domeniul public din municipiul Timişoara. În urma acţiunii de “curăţenie de primăvară”, demarată şi derulată de către Primăria Timişoara prin intermediul operatorului de salubritate, şi încheiată oficial la data de 13 mai s-a constatat că există depozitări necontrolate de deşeuri amestecate pe raza întregului municipiu, fiind identificate aproximativ 200 de locaţii în care există abandonări de deşeuri. 

Comisarii Gărzii Naţionale de Mediu - Comisariatul Judeţean Timiş au sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 lei Primăria Municipiului Timişoara, conform prevederilor Legii nr. 211/2011, republicată, privind regimul deşeurilor”, transmit reprezentanții Prefecturii Timiș.

CITEȘTE ȘI: Atenţie! A apărut o nouă metodă de înşelătorie! Cum a fost păcălită o bătrână din Bucova?

În plus, s-a dispus luarea măsurilor urgente de salubrizare a zonelor afectate de abandonări de deşeuri şi de interzicere a iniţierii unor astfel de acţiuni fără luarea măsurilor de asigurare a existenţei spaţiilor şi dotărilor necesare colectării separate a deşeurilor în vederea prevenirii formării rampelor clandestine de deşeuri şi abandonării de deşeuri pe raza municipiul Timişoara.

Ultima modificare Marți, 15 Mai 2018 16:52

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Dezinteres maxim! După ce au cerut la unison, autobuze spre Timişoara, locuitorii din Sînandrei s-au prezentat în număr mic, la dezbaterea pe această temă

Dezinteres maxim! După ce au cerut la unison, autobuze spre Timişoara, locuitorii din Sînandrei s-au prezentat în număr mic, la dezbaterea pe această temă

De câteva luni, cel mai aprins subiect din comuna Sînandrei îl reprezintă transportul în comun, sau mai bine zis lipsa lui.

Detalii

O nouă întâlnire în cadrul Alianței Vestului! Principala temă de discuție: Colaborarea pe programe culturale

O nouă întâlnire în cadrul Alianței Vestului! Principala temă de discuție: Colaborarea pe programe culturale

O nouă întâlnire de lucru în cadrul Alianței Vestului, din care fac parte cele mai mari orașe din vestul țării!

Detalii

Anunţ de interes public! Staţiunea Buziaş scoate la licitaţie o clădire şi terenul aferent!

Anunţ de interes public! Staţiunea Buziaş scoate la licitaţie o clădire şi terenul aferent!

S.C.DE TRATAMENT BALNEAR BUZIAȘ S.A. cu sediul în Buziaș, str. Avram Iancu, nr.12, cam.1, parter, tel. 0256/321.060, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., anunță vânzarea prin licitație deschisă cu strigare a unei clădiri şi a terenului aferent.

Detalii

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Meteo

Cannot get Timisoara location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.

Login