Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Sub comanda lui Robu, trepăduşii din Primăria Timişoara încalcă legea! Rea voinţă sau incompetenţă maximă?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sub comanda lui Robu, angajații din Primăria Timișoara cu personalitate fragilă  suferă mutații. Aceștia se transformă în mincinoși și impertinenți notorii

Angajaţii din Primăria Timişoara sunt educați în spiritul lui Nicolae Robu. Dacă acest guru al administrației publice locale adoptă o poziție conflictuală față de presă, angajații din subordinea nu se lasă mai prejos.

Plătiți din banii publici cu salarii exorbitante, aceștia își rezervă dreptul de a-i face pe plac edilului și chiar să încalce legea.  

Aşa se face că documentația pentru două lucrări importante, în valoare totală de aproape 50 de milioane de lei, este ascunsă de trepădușii primarului Nicolae Robu.  

Mai exact, angajaţii Direcţiei de Comunicare din Primărie refuză să ofere documentele care au stat la baza lucrărilor Pasaj Jiul și Popa Șapcă. Acestia invocă faptul că jurnaliștii de la sursadevest nu s-au adresat unde trebuie.

CITEŞTE ŞI: Liceu evacuat, din cauza unei explozii! Bacalaureatul a fost suspendat

Răspunsul duduițelor Corina Radu şi Maria Mezei de la Direcţiei de Comunicare din Primăria Timișoara la o cerere adresată în baza legea 544/2001 este identică cu atitudinea miștocară sau, după caz, sfidătoare, a primarului Nicolae Robu.

Cele două “specialiste” în comunicare ne roagă în scris să mai redactăm încă o cerere pe care să o adresăm  Direcţiei Edilitare.

Aceleași angajate ne-au mai explicat în continuarea răspunsului la cererea noastră că lucrările exacte care s-au efectuat pentru modernizarea Pasajului Jiul sunt secrete.

“Ofertantul a declarat că informaţiile cuprinse în propunerea tehnică şi financiară sunt confidenţiale/clasificate/ protejate de un drept de proprietate intelectuală, conform declaraţiei privind oferta depusă”, se arată în răspunsul transmis de Primăria Timişoara.

CITEŞTE ŞI: Incendiu violent, izbucnit de la un coș de fum. Flăcările au cuprins două magazii

Cu alte cunvinte opinia publică nu trebuie să știe cum a reușit constructorul de la Pasajul Jiul să oferteze asfaltul la un preț sub costurile de producție și nici felul în care a ajuns să vândă betonul la un preț dublu față de prețul pieței.

Din răspunsul celor două dudui putem trage cel puțin două concluzii: angajatele nu au aflat până la această oră că Direcţia Edilitară funcționează în cadrul primăriei iar pentru salariile nesimțite pe care le încasează în fiecare lună sunt dispuse să încalce legea doar pentru al satisface pe “destinsului” primar.

Nu trebuie să fii profesor universitar cu doctorate să realizezi că Nicolae Robu își plătește angajații pentru gradul ridicat de incompeteță și după modul în care reușesc să acrediteze minciuna pentru a ascunde neregulile care stau în spatele lucrărilor atât de mult lăudate.

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Reacția lui Nicolae Robu, la panourile publicitare care promovează familia tradițională și care au împânzit Timișoara

Reacția lui Nicolae Robu, la panourile publicitare care promovează familia tradițională și care au împânzit Timișoara

Panouri de mari dimensiuni, care îndeamnă lumea să voteze DA, la referendum, au apărut în mai multe zone ale Timișoarei.

Detalii

Laura Chindriș, consilier local ALDE: ”Robu nu știe că după toamnă vine iarnă. Timișoara, fără contract de deszăpezire”

Laura Chindriș, consilier local ALDE: ”Robu nu știe că după toamnă vine iarnă. Timișoara, fără contract de deszăpezire”

Consilierul local ALDE, Laura Chindriș este nemulțumită de atitudinea nepăsătoare, spune ea, a primarului Nicolae Robu cu privire contractele de deszăpezire.

Detalii

S-au finalizat controalele pe râurile din Banat! O comisie româno-sârbă a verificat starea cursurilor de apă și modul în care sunt întreţinute digurile

S-au finalizat controalele pe râurile din Banat! O comisie româno-sârbă a verificat starea cursurilor de apă și modul în care sunt întreţinute digurile

Comisia hidrotehnică româno-sârbă a finalizat verificările de toamnă la lucrările cu rol de apărare împotriva inundaţiilor de pe teritoriul României.

Detalii

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Meteo

Showers

13°C

Timișoara

Showers
Humidity: 93%
Wind: NW at 40.23 km/h
Tuesday 4°C / 16°C Mostly sunny
Wednesday 4°C / 16°C Sunny
Thursday 2°C / 18°C Sunny

Login