Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Goia are zilele numerate, la conducerea RATT! Primarul a făcut declaraţii de ultimă oră, în acest caz

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Nemulţumirile primarului Timişoarei faţă de directorul RATT sunt multe şi durează de ani buni, însă acum se pare că răbdarea edilului a luat sfârşit.

Nicolae Robu a anunţat astăzi schimbări majore în activitatea societăţii care gestionează transportul în comun.

CITEŞTE ŞI: Cod portocaliu de vânt, în Banat

“Trebuie o mai bună rânduială la RATT.  Am cerut actualei conduceri, care în ochii mei e decazută definitiv şi ireversibil, să faca un studiu prin care să se demonstreze ce trasee trebuie să existe în sistemul de transport public al Timişoarei. Pentru că nu mai suntem în situaţia de acum 40-50 de ani, fluxurile sunt cu totul altele, or noi operăm cu aceleaşi  trasee de atunci, cu mici ajustări. Acest studi nu e făcut. Domnul director mi-a spus că e aproape gata, în condiţiile în care nu mi-a spus niciodată că l-ar fi pornit. Aşa că am mari îndoieli… nu mai cred ce spune.  Am cerut plata cu telefonul, însă nu e rezolvata nici astazi (…) Se stă foarte mult în staţii”, a spus astăzi primarul municipiului Timişoara, Nicolae Robu.

În acest context, edilul a adus din nou în discuţie afişarea timpilor din staţiile mijloacelor de transport în comun, care de cele mai multe ori sunt irelevanţi.

“Este la mintea cocoşului poate chiar a unei vietăţi mult mai de jos ca intelect, că este stupid să afişezi nişte timpi, doar ca să araţi că poţi face asta, dacă aceşti timpi nu au nicio relevanţă (…) Este deranjant să fii luat de prost, spunându-ţi-se că mai ai de aşteptat foarte puţin, apoi că mai ai de aşteptat încă o data cât ai aşteptat deja şi apoi să ţi se mai spună asta încă o data şi încă o data. Ce e asta? Unde s-a mai pomenit aşa ceva în lumea civilizată?”, a adăugat Nicolae Robu, care a anunţat că lucrurile se vor schimba radical, în perioada imediat următoare.

CITEŞTE ŞI: Bugetul local al Timișoarei supus dezbaterii publice! Pe ce vrea administrația să cheltuie cei mai mulți bani în 2018?

Primarul a dat de înţeles că schimbarea directorului Ioan Goia este o chestiune de timp, precizând că până la vară, RATT va avea o nouă conducere.

“Lucrurile nu mai pot continua aşa(...) La RATT o să vină în curând şi schimbarea. Dar până vine schimbarea, directorul trebuie să îşi facă datoria până în ultimul moment (...) Nu vă pot spune cu precizie când, dar asta înseamnă un orizont de timp de circa două luni”, a adăugat Nicolae Robu.

 

 

Ultima modificare Marți, 20 Februarie 2018 13:47

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Timişorenii vor plăti de anul viitor, impozite şi taxe locale mai mari! ALDE s-a opus acestui proiect

Timişorenii vor plăti de anul viitor, impozite şi taxe locale mai mari! ALDE s-a opus acestui proiect

De anul viitor, la Timişoara, cresc impozitele pe maşini şi terenuri, dar şi mai multe taxe locale.

Detalii

CONVOCATOR NR.236/13.11.2018 al Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor S.N. Aeroportul Internaţional Timişoara – “Traian Vuia” S.A cu Completare la ordinea de zi a Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor S.N. Aeroportul Internaţional T

CONVOCATOR NR.236/13.11.2018 al Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor S.N. Aeroportul Internaţional Timişoara – “Traian Vuia” S.A cu Completare la ordinea de zi a Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor S.N. Aeroportul Internaţional T

Consiliul de Administraţie al S.N. Aeroportul Internaţional Timişoara – “Traian Vuia” S.A., cu sediul în com. Ghiroda, str. Aeroport nr. 2, jud. Timis, având nr. înmatriculare la ORCT J35/1183/1998, Cod Fiscal RO 11178217,

Detalii

Politică

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Meteo

Mostly cloudy

-6°C

Timișoara

Mostly cloudy
Humidity: 98%
Wind: NW at 9.66 km/h
Wednesday -8°C / -3°C Partly cloudy
Thursday -9°C / -1°C Mostly cloudy
Friday -6°C / 0°C Mostly cloudy

Login