Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Călin Dobra, despre noua Sală Polivalentă: Suntem în întârziere şi putem pierde startul!

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Preşedintele Consiliul Judeţean s-a întâlnit cu reprezentanţii Companiei Naţionale de Investiţii pentru a discuta despre construriea noii săli polivalente.

CITEŞTE ŞI: Au băgat spaima în tot satul! Ce au putut face doi bărbaţi şi un copil?

Călin Dobra spune că a primit asigurări din parte reprezentanţilor Companiei că proiectul se regăseşte pe lista de investiţii, însă ţinând cont de faptul ca este vorba despre un proiect mare trebuie să obţină mai multe avize. Momentan nu a fost stabilită nici locaţia exactă, însă liderul CJT spune că este convins că noua sală va fi ridicată la Giroc.

Săptămâna trecută, la Ministerul Dezvoltării, am făcut o vizită la Compania Națională de Investiții, și mi-au dat asigurări ferme că sala polivalentă este cuprins pe lista de investiții. Ținând cont că este un obiectiv major, de peste 50 milioane euro, vor trebui avize din partea a două comisii, după care trebuie dată o hotărâre de guvern pentru aprobarea finanţării. Nu cred că se mai discută de locaţie, cred că ne-am clarificat cu toţii legat de locaţie, după cum aţi văzut Primăria Timişaora a renunţat la locaţia iniţială, recunoscând până la urmă că acea locaţie nu se pretează şi nu este liberă de sarcini. CJT a pus la dispoziţie 10 ha, necesarul este de maxima 6 ha, noi am pus întreaga aprcelă la disoziţie ţinând cont că în acea zonă vorbim de un complex sportiv, pentru că dorim ca pe lângă sala polivalentă dorim să dezvoltăm acea zonă din punct de vedere sportiv”, spune preşedintele CJT, Călin Dobra.

Liderul Consiliului Judeţean le-a explicat celor de la CNI că dacă nu se demarează procedurile cât mai rapid, proiectul va pierde startul şi nu va fi gata la timp. Asta în contextul în care în 2021 Timişoara va deveni capitală culturală a culturii.

Ținând cont că acest proiect este foarte important și în ceea ce înseamnă Timișoara 2021, le-am prezentat foarte serios domnului vicepremier Stănescu și doamnei director general Pătrășcoiu de la Compania de Investiții faptul că suntem foarte întârziați în ceea ce înseamnă realizarea acestei investiții. Dacă nu se vor mișca foarte repede, vom pierde startul privind 2021. M-au asigurat că în acest an se va primi finanțare și se vor demara documentațiile, studiul de fezabilitate, proiectul pentru realizarea acestei investiții. Eu aș fi mulțumit dacă în acest an se va reuși demararea licitației privind studiul de fezabilitate și proiectarea, iar în toamna lui 2019 să începem licitația privind execuția”, a spus liderul CJ, Călin Dobra.

CITEŞTE ŞI: A evadat din închisoare să-şi vadă mama bolnavă de cancer!

 Noua saşlă polivalentă ar urma să fie construită la Giroc, iar valoarea proiectului se ridică la aproximativ 50 de milioane de euro.

Ultima modificare Vineri, 09 Februarie 2018 15:17

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Reacția lui Nicolae Robu, la panourile publicitare care promovează familia tradițională și care au împânzit Timișoara

Reacția lui Nicolae Robu, la panourile publicitare care promovează familia tradițională și care au împânzit Timișoara

Panouri de mari dimensiuni, care îndeamnă lumea să voteze DA, la referendum, au apărut în mai multe zone ale Timișoarei.

Detalii

Laura Chindriș, consilier local ALDE: ”Robu nu știe că după toamnă vine iarnă. Timișoara, fără contract de deszăpezire”

Laura Chindriș, consilier local ALDE: ”Robu nu știe că după toamnă vine iarnă. Timișoara, fără contract de deszăpezire”

Consilierul local ALDE, Laura Chindriș este nemulțumită de atitudinea nepăsătoare, spune ea, a primarului Nicolae Robu cu privire contractele de deszăpezire.

Detalii

S-au finalizat controalele pe râurile din Banat! O comisie româno-sârbă a verificat starea cursurilor de apă și modul în care sunt întreţinute digurile

S-au finalizat controalele pe râurile din Banat! O comisie româno-sârbă a verificat starea cursurilor de apă și modul în care sunt întreţinute digurile

Comisia hidrotehnică româno-sârbă a finalizat verificările de toamnă la lucrările cu rol de apărare împotriva inundaţiilor de pe teritoriul României.

Detalii

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Meteo

Showers

13°C

Timișoara

Showers
Humidity: 93%
Wind: NW at 40.23 km/h
Tuesday 4°C / 16°C Mostly sunny
Wednesday 4°C / 16°C Sunny
Thursday 2°C / 18°C Sunny

Login