ULTIMA VESTE despre centura de sud a Timișoarei! Ce anunț a făcut astăzi, premierul României?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Premierul României, Sorin Grindeanu a făcut astăzi o vizită în județul Timiș, unde s-a întâlnit cu reprezentanții administrației publice locale și cu cei ai instituțiilor deconcentrare.

Șeful executivului le-a cerut primarilor să nu aștepte finanțare guvernamentală, pentru investițiile pe care vor să le deruleze, ci să încerce prima dată atragerea fondurilor europene.

Grindeanu 02

Grindeanu a vorbit și despre centura de sud a Timișoarei, una dintre marile probleme cu care se confruntă autoritățile și locuitorii deopotrivă.

„Până la sfârșitul lunii martie, începutul lunii aprilie, se termină documentația pentru atribuirea contractelor de proiectare  și execuție. Apoi, urmează licitația, care se va organiza pe SEAP. Este un pas extrem de important. După aceste etape,  se va intra în termenele date de lege. Centura este cuprinsă  în Master Plan și, dacă vom reuși să adoptăm urgent legea achizițiilor strategice, lucrurile se vor derula într-un mod mult mai rapid”, a declarat premierul României, Sorin Grindeanu.


Președintele PSD, Liviu Dragnea l-a completat pe Grindeanu, spunând că dacă procedurile necesare pentru executarea propriu-zisă a lucrărilor nu se vor încheia în acest an, atunci timpul petrecut la București este inutil.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

De mâine sunt pe traseu! RUTELE pe care vor circula minibusele RATT

De mâine sunt pe traseu! RUTELE pe care vor circula minibusele RATT

Minibuzele alb-violet intră de mâine în circulație! RATT a stabilit traseele pe care acestea vor merge.

Detalii

RUTELE pe care vor circula minibusele RATT

RUTELE pe care vor circula minibusele RATT

Minibuzele alb-violet intră de luni în circulație! RATT a stabilit traseele pe care acestea vor merge.

Detalii

Confuzie pe două proiecte ale Consiliului Județean! Roxana Iliescu face lumină

Confuzie pe două proiecte ale Consiliului Județean! Roxana Iliescu face lumină

Vicepreședintele Consiliului Județean Timiș, Roxana Iliescu încearcă să lămurească situația de confuzie care s-a creat în jurul centrului pilot de colectare legume-fructe și centrul multifuncțional pentru legume și fructe.

Detalii

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Meteo

Mostly sunny

12°C

Timișoara

Mostly sunny
Humidity: 30%
Wind: NNE at 35.40 km/h
Tuesday 2°C / 18°C Sunny
Wednesday 5°C / 21°C Sunny
Thursday 8°C / 20°C Mostly sunny

Login